Al XV-lea CONGRES NAȚIONAL DE PEDIATRIE cu participare internațională Craiova, 2021

Afisari: 433

Perioada: 15 - 18 Septembrie 2021, Craiova

Eveniment Hibrid (ONSITE & ONLINE)

Pentru inscriere click AICI.

Stimaţi colegi şi prieteni,

Ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitaţia de a participa la cel de-al XV-lea Congres Naţional de Pediatrie, cu participare internaţională, eveniment care va avea loc la Craiova, Teatrul Național in perioada 15 - 18 septembrie 2021.

Având în vedere tradiția acestui eveniment ce se desfășoară o dată la doi ani şi importanţa acordată evenimentului de pediatrii din întreaga ţară, ne-am propus pentru acest an un format HIBRID care să ofere posibilitatea colegilor și partenerilor noștri de a opta pentru participarea la congres în format VIRTUAL sau ONSITE.

Încă ne confruntăm cu perioade dificile legate de pandemia COVID-19 care aduce o mulțime de incertitudini în toate domeniile. Siguranța participanților, partenerilor și personalului nostru, precum și responsabilitatea generală rămân principiul nostru de îndrumare și prin urmare, am decis să prezentăm următorul Congres National ca o întâlnire HIBRIDA.

Suntem încântați să vă întâmpinăm pentru o întâlnire față în față la Craiova, dar aveți și posibilitatea de a participa la Congres online în cazul în care nu puteți călători!

Ne dorim ca prin tematica abordată și personalitățile care au confirmat participarea, să ne bucurăm de prezența dumneavoastră și să realizăm un eveniment științific deosebit în domeniul patologiei pediatrice.

Tema generala „COPILUL SĂNĂTOS ȘI BOLNAV”, vine să sublinieze importanța educațională a evenimentului în pregătirea medicilor pediatri, dar și a celor din alte specialități, medici de familie, neonatologi, specialiști în boli infecțioase, alergologi, medici de medicină școlară și altele.

Tematica Congresului acoperă majoritatea segmentelor de interes legate de îngrijirea copilului și va include comunicări științifice, conferințe, prezentări orale și E-postere, organizate pe sectiuni într-un format innovator, bazat în special pe dezbateri, prezentări de caz și discuții pro-con.

Personalităţi ale Pediatriei, specialişti de marcă, din țară şi străinătate, vor asigura ţinuta ştiinţifică a congresului.

Cu o participare de peste 1000 de delegați la ultimele ediții, Congresul este un eveniment științific major, un prilej pentru întâlniri științifice de înalt nivel, pentru schimburi de idei, dar și pentru schimbări de paradigmă, pentru consolidarea prieteniilor vechi și pentru începutul altora noi.

Sperăm să ne bucurăm de prezenţa cât mai multor colegi atât în spațiul real dar și virtual, care să asigure interactivitatea unei astfel de întâlniri.

Vă aşteptăm cu drag,


Prof. dr. Doina-Anca Pleșca
Preşedinte SRPed
Prof. dr. Cristian Gheonea
Preşedinte Congres


Organizator: Societatea Romana de Pediatrie


Contact pentru Contracte si Secretariat tehnic: Logos Consult

Mihaela Agaficioaie: 0722510567, email : mihaela@logosconsult.eu

Venita Doana: 0727.800.168,  email: veni@logosconsult.eu

Organizator: https://congrespediatrie2021.ro/