Al XIV-lea Congres National de Citometrie 2021

Afisari: 1194

Perioada: 24 - 26 noiembrie 2021, online

Evenimentul va fi creditat de către Colegiul Medicilor și Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în sistemul sanitar, din România

Stimați colegi,

Avem deosebita onoare să vă invităm la cel de al XIV-lea Congres Național de Citometrie, care se va desfășura în perioada 24 - 26 noiembrie 2021, exclusiv în mediul virtual.

Subiectele care vor fi abordate pe întreaga perioadă a acestei manifestări se remarca printr-un înalt nivel științific și de actualitate medicală. Astfel, ne dorim să continuăm demersul de instruire și creștere continuă a nivelului științific și profesional al personalului medical.

Sperăm ca și ediția de anul acesta a manifestării să facă cunoscute progresele din domeniul citometriei și să devină remarcabilă pentru conținutul său, așa cum v-am obișnuit prin intermediul evenimentelor precedente.

Vă așteptăm cu drag,
Conf. Dr. Horia Bumbea
Președintele Asociației de Citometrie din România

Înregistrarea se face exclusiv online - vă rugăm să accesați site-ul manifestării pentru înscrierea gratuită la CONGRES.

Mai multe detalii despre această manifestare știițifică, detalii de conectare și alte instrucțiuni, veți primi după înregistrare, cu o zi înaintea evenimentului, pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat înregistrarea.

Vă așteptăm cu drag,
Echipa organizatoare


Pentru inregistrare click AICI.

Management organizatoric

www.medical-congresses.ro
Our mailing address is:
ioana.scanteie@pproevents.com
laura.popa@pproevents.com


Organizator: https://www.medical-congresses.ro/congresul-national-de-citometrie-25-26-noiembrie-2021/