Al XII-lea Congres Național de Medicină Perinatală, Cluj-Napoca

Afisari: 1370

Asociația Română de Medicină Perinatală are plăcerea să vă anunțe organizarea celui de al XII-lea Congres la Cluj-Napoca în perioada 27-30 septembrie 2017.

Comunitatea științifică, specialiști, obstetricieni, neonatologi, pediatri, imagiști, rezidenți și toți cei implicați în această specialitate sunt invitați să participe la acest eveniment.

Congresul ARMP va fi o oportunitate să învățăm de la toți cei care au muncit și au acumulat cunoștințe deosebite în domeniu. Programul științific va promova cele mai noi cunoștințe în medicina perinatală, de aceea l-am și denumit „Medicina Perinatală în secolul XXI”. Congresul va fi precedat de o sesiune a școlii Ian Donald, manifestare ce se bucură de participarea unor invitați de marcă. Cu siguranță va fi un mare beneficiu pentru noi toți.

Prin aceste acțiuni, asociația promovează un climat științific la nivel mondial de cercetare, învățământ și activitate curativo-profilactică, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate a femeii în general, a gravidei și a produsului de concepție în special.

Este o oportunitate unică să ne întâlnim și să ne bucurăm de farmecul Clujului, capitala istorică a Transilvaniei, puternic centru universitar și centru cultural de tradiție.

Vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră alături de noi la acest important eveniment al societații noastre.

Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian
Președintele Asociației Române de Medicină Perinatală

Prof. Dr. Daniel Mureșan
Președintele Congresului

Informații

Locația: Lucrările Şcolii Ian Donald şi ale Congresului ARMP vor avea loc în cadrul Centrul de aptitudini practice și simulare în medicină al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, strada Gheorghe Marinescu nr. 23, Cluj-Napoca.

Limba oficială la Cursul Ian Donald este limba engleză;

la Congresul ARMP este limba română și limba engleză.

Secretariatul se va afla în foyerul Centrului de Conferinţe şi va fi deschis
zilnic, începând cu ora 08.00. Aici se vor putea înregistra participanţii şi vor
primi materialele aferente celor două evenimente.

Organizator: http://congresperinatal2017.wordpress.com/