Al III-lea congres PROGRESE ÎN CARDIOLOGIE ȘI CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, 2019

Afisari: 945

Al III-lea congres PROGRESE ÎN CARDIOLOGIE ȘI CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ
ÎMPREUNĂ CU
Primul congres al SOCIETĂȚII ROMÂNE DE CHIRURGIE CARDIACĂ MINIM INVAZIVĂ
Al V-lea Simpozion de CARDIOLOGIE ȘI CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ PEDIATRICĂ, SUB PATRONAJUL MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ
LOCAȚIE: GRAND HOTEL NAPOCA, CLUJ-NAPOCA
EVENIMENT CREDITAT CU PUNCTE EMC


Dragi colegi,
Este plăcerea și privilegiul nostru să vă invităm la Primul Congres al Societății Române de Chirurgie Cardiacă Minim Invazivă și la cea de-a 3-a ediție a Congresului “Progrese în Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară” care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 6-8 iunie 2019.

Cluj-Napoca este un centru universitar cu tradiție și deschidere către idei și oameni, considerat, printre principalele orașe cu o ascensiune rapidă în diversitatea economică, datorită amestecului perfect de istorie, artă și inovație.

Acest eveniment își propune să ofere participanților o revizuire cuprinzătoare a celor mai importante progrese care au fost făcute în chirurgia cardiacă minim invazivă, chirurgia cardiacă a adultului și chirurgia cardiacă pediatrică și nu în ultimul rând cardiologia clinică și intervențională, cu scopul îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților medicale în acest domeniu medical.

Pe parcursul celor 3 zile va avea loc o selecție a celor mai reprezentative lucrări, cursuri, worksop-uri și transmisii live, ce vor fi supuse discuțiilor și comentariilor. Vor fi organizate și sesiuni dedicate tinerilor rezidenți și studenți, asistenților medicali și tehnicienilor perfuzioniști.

Activitățile programului vor fi conduse de experți și speakeri din diferite instituții de renume.

Va fi organizată o expoziție științifică, în cadrul căreia reprezentanții industriei de materiale vor afișa produse de ultimă generație care au găsit acceptarea clinică, cu o relevanță deosebită pentru furnizarea unei îngrijiri medicale de calitate.

Sperăm că vă veți bucura de întâlnire și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Cluj-Napoca în 2019!


Conf. Dr. Adrian Molnar

Pentru inregistrare click AICI


Management eveniment

DEPARTAMENT PARTENERI
Cristina Buzan
Sales Specialist
+40 724 019 003, +40 364 882 681
cristina.buzan@eventsdesign.ro

DEPARTAMENT ÎNREGISTRARE
Paula Coman
Junior Customer Care Specialist
+40 729 964 420, +40 364 882 681
paula.coman@eventsdesign.roOrganizator: https://cardiocluj.ro/