Al III-lea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată - STOP CANCER, 2019

Afisari: 1145

Dragi colegi,
În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita la al treilea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru combaterea cancerului „STOP CANCER” ce va avea loc în perioada 10-12 Mai, 2019 la Hotel Crowne Plaza, Str. Poligrafiei nr. 1. în București, România.

Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP cancer-Romania) se va desfășura sub egida “Societății Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului, ”Societății Naționale de Oncologie Medicala din România” si “Asociației Române de Chirurgie”.

La această a treia ediție, vor participa chirurgi-oncologi, radioterapeuți, oncologi medicali, anatomopatologi, bioinformaticieni și cercetători în domeniul științelor fundamentale atât din țară, cât și din Statele Unite ale Americii și Europa.

Intenția noastră este pe de o parte de a facilita dialogul între specialiștii oncologi din România și diaspora, iar pe de altă parte de a crea o platformă de oncologie translațională pentru schimbul de informații și idei între cercetătorii din diferite domenii ale științelor fundamentale și clinicienii oncologi în scopul dezvoltării de proiecte comune.

Sperăm ca această platformă de colaborare să îmbunătățeasă atât modalitățile de diagnostic ale cancerului cât și prognosticul și calitatea vieții pacienților cu cancer din România.

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul Simpozionului.

Prezenta dumneavoastra la acest simpozion este extrem de apreciata. Va invitam sa interactionati cu lectorii invitati si sa puneti cat mai multe intrebari. Interactiunea este scopul nostru principal asa ca nu fiti timizi, toate intrebarile sunt binevenite!

Limba oficială a Simpozionului este limba română.

Vă invităm să vă înscrieți pe site-ul: http://www.stop-cancer-romania.ro

Simpozionul va fi creditat cu credite EMC!

Vă aşteptăm cu drag!

Comitetul de organizare

ANUNȚ IMPORTANT

În 2019 vom lansa prima bursă de cercetare STOP CANCER ROMÂNIA care va fi disponibilă studenților de la Facultățile de Medicină, Farmacie și Biologie și, respectiv,  medicilor rezidenți de Oncologie Medicală. Bursierul nostru va avea oportunitatea timp de 6 luni să lucreze într-un laborator de renume internațional de cercetare fundamentală în oncologie din cadrul Weill Cornell Medical College din New York. În bursă vor fi incluse transportul în SUA, masa și cazarea. În acest scop vă invităm să ne trimiteți un CV și o scrisoare de intenție care să demonstreze de ce sunteți cel mai bun candidat/candidată pentru această bursă. Materialele trebuiesc trimise în atenția doamnei Mihaela Becherescu la email: contact@stop-cancer.org

Termenul limita pentru trimiterea actelor de inscriere: 12 Aprilie, 2019.

O comisie va evalua cererea înainte de simpozion și cadidații eligibili vor fi invitați la interviu pe 10-11 Mai, 2019.

Contact:

Telefon: 0724 056 526

Organizator: https://www.stop-cancer-romania.ro/