Al 9- lea Congres EGEUS (European Congress of Endoscopic Ultrasonography) 2022

Afisari: 697

Perioada: 2-3 iunie 2022, Grand Hotel Napoca, Cluj Napoca

Dragi prieteni și colegi,

În numele Comitetului Local de Organizare și al Consiliului EGEUS, suntem încântați să vă invite să adere la următoarea reuniune EGEUS de așteptat să aibă loc, între  2 - 3 iunie, 2022 la Grand Hotel Napoca, în Cluj Napoca, România.

Cel de-al 9- lea Congres EGEUS va aborda toate subiectele fierbinți și va oferi informații de ultimă oră despre cele mai recente practici și cercetări în curs în EUS.

Datorită situației actuale de pandemie, anul acesta întâlnirea va avea formatul unui eveniment hibrid cu participare limitată la fața locului.

Evenimentul hibrid dezvoltat pentru această întâlnire va arăta caracteristicile unei întâlniri / cursuri la fața locului, cu participanții conectați de la distanță pentru a participa la demonstrații live în timp real, prelegeri, dezbateri și prezentări video. Formatele sunt destinate să ofere toate oportunitățile de interacțiune, permițând participanților să interacționeze punând întrebări vorbitorilor, participând la discuție, toate acestea cu vorbitori, membri ai facultății și participanți conectați de la distanță din orice locație din întreaga lume.

Acest congres va fi organizat sub auspiciile Grupului european pentru ultrasonografie endoscopică (EGEUS) în colaborare cu Societatea Română de Gastroenterologie (SRGH), Societatea Română de Endoscopie Digestivă (SRED) și Grupul de lucru român de Ultrasonografie endoscopică (GREUS) .

Așa că grăbește-te și rezervă-ți locul și întâlnește-ne în Cluj-Napoca, inima Transilvaniei.

Cu urări,
co-directori Coordonatori
EGEUS Andrada Seicean Claudio de Angelis
Cristian Gheorghe Pierre Deprez
Adrian Saftoiu

Pentru inscriere click AICI.

ORGANIZATOR

PROevents & Conference SRL
București, România
Alina PUȘCAȘ - 004.0752.168.819
alina.puscas@pproevents.com
Alin CIUTA - 004.0755.123.448
alin.ciuta@pproevents.comOrganizator: https://egeus2021.medical-congresses.ro/