Al 42-lea Congres National Anual de Reabilitare Medicala

Afisari: 1358

Locul de desfasurare a Congresului: Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca

Perioada de desfasurare a Congresului: Miercuri, 2 Octombrie 2019 – Sambata, 5 Octombrie 2019

Secretariatul in timpul Congresului:

Mapa va fi ridicata de fiecare participant de la secretariatul congresului. Aceasta contine programul si volumul de rezumate al congresului. Este necesar un act de identitate.

Pentru medicii specialisti si primari este necesara cunoasterea CUIM (cod de identificare al medicului) inscris pe certificatul de membru al Colegiului Medicilor.

Pentru medicii rezidenti este necesar carnetul de rezident.

Pentru studenti este necesar carnetul de student vizat la zi.

Nu se elibereaza mapa persoanelor care nu sunt prezente la congres.

Persoanele care vor achita taxa de congres dupa data de 20.09.2019 nu beneficiaza de mapa cu materialele congresului ci doar de ecuson si certificat de participare.

Persoanele inscrise dar care nu sunt prezente pe toata durata lucrarilor nu beneficiaza de certificat de participare sau puncte EMC.

Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrata in vigoare in 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres si puncte EMC numai medicii primari si specialisti membri ai CMR.

Tabelul cu participantii care se trimite la CMR pentru validarea punctelor pentru fiecare participant trebuie să contină obligatoriu:

- nume, prenume,

- specialitatea,

- gradul profesional,

- codul unic de identificare a medicului (CUIM) de pe certificatul de libera practica


Toate celelalte categorii de participanti (medici rezidenti, fiziokinetoterapeuti, asistente medicale, studenti, etc.) primesc numai certificatul de participare.

Atentionam medicii rezidenti la a doua specialitate ca pot beneficia de puncte EMC numai daca sunt inscrisi la congres ca medici specialisti in prima specialitate, ca non-membru.


Program secretariat:

-        miercuri  2 Octombrie 2019  orele 12:00 – 19:00

-        joi 3 Octombrie 2019 orele 08:30 – 19:00

-        vineri   4 Octombrie 2019  orele 08:30 – 19:00

-        sambata   5 Octombrie 2019 orele 08:30 – 13:00


Certificate de participare

Certificatele de participare se eliberează doar online după data de 11 octombrie 2019.

Participanții își vor putea descărca certificatele de participare la congres începând cu data de 11 octombrie, după completarea formularului de feedback pe situl srrm.ro și introducînd codul de pe ecuson. Certificatele se pot descărca și din pagina de profil al utilizatorului.

Certificatul se generază automat și cuprinde pentru medicii primari și specialiști numărul de credite de EMC corespunzător numărului de zile de participare la congres. Pentru medicii rezidenți și ceilalți participanți se eliberează certificat de participare, fără puncte de EMC.

Certificatele de participare NU SE VOR ELIBERA celor care au achitat taxa de participare dar nu s-au prezentat efectiv la congres. În acest caz, taxa de congres nu va fi rambursată.

 Ecuson:

Purtarea ecusonului este obligatorie pe tot parcursul Congresului pentru a permite accesul in salile de lucrari si in zona expozitionala.


Sala de conferinta:

Sala de conferinta este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, computer pentru prezentari si instalatie de sonorizare. Asistenta si suportul tehnic vor fi asigurate de catre tehnicianul aflat in sala.


Limba oficiala:

Limba oficiala este limba romana. Lucrarile invitatilor straini vor fi sustinute in limba engleza. Nu se asigura traducere.


Prezentarile orale:

Programul in sala trebuie respectat cu strictete. Rugam vorbitorii sa se limiteze strict la timpul alocat.

Materialele pentru prezentare (CD, DVD sau memory stick) trebuie predate tehnicienilor cu cel putin 3 ore inaintea prezentarii, asigurandu-va ca acestea s-au incarcat corect, conform programului.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru materialele neverificate dupa incarcare in serverul de Congres.


Intrebari/discutii in timpul sesiunilor:

In sala de Congres sunt amplasate microfoane mobile pentru participantii care doresc sa ia parte la discutii.


Sesiunile de E-postere:

Prezentarea E-posterelor in format Power Point se va face in prezenta comisiei de evaluare a posterelor, conform sesiunilor din programul Congresului. Prezenta autorului (autorilor) in intervalul alocat este obligatorie. Timpul alocat pentru prezentare este de 3 minute iar timpul pentru discutii este de 2 minute pentru fiecare poster prezentat.


Expozitia:

In imediata apropiere a secretariatului este organizata o expozitie de echipamente tehnice, produse farmaceutice si de literatura de specialitate. Expozitia poate fi vizitata in acelasi interval orar cu programul Congresului.


Telefoane mobile:

Telefoanele mobile vor fi tinute inchise in sala de congres si in zona posterelor.


Daune / Pierderi / Accidente:

Organizatorii Congresului isi declina responsabilitatea pentru daune / pierderi / accidente de orice fel care pot surveni in timpul desfasurarii acesteia, pentru participanti sau persoanele care ii insotesc. Fiecare participant este responsabil de propria persoana, de bunurile personale si de eventualele daune pe care le produce.

Pentru cazarea persoanelor inscrise la Congres va rugam sa trimiteti mail la adresa: veni@rotravelplus.com


Organizator: https://www.srrm.ro/index.php?page=305