Al 34-lea Congres European dedicat infecțiilor transmisibile sexual și infecției HIV/SIDA

Afisari: 939

Dragi colegi,
În perioada 03-05 septembrie 2020 se va desfăşura la Bucureşti, Al 34-lea Congres European dedicat infecțiilor transmisibile sexual și infecției HIV / SIDA. Congresul va reuni experţi din Europa, dar și din alte țări precum Statele Unite ale Americii, Brazilia, India.

Congresul se organizează sub egida International Union Against Sexually Transmitted Infections (IUSTI) (https://www.iusti.org/) în colaborare cu Asociaţia Medicală Română și se va desfăşura la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Tematica lucrărilor se adresează medicilor specialişti sau rezidenţi din specialităţile dermato-venerologie, boli infecţioase, urologie, ginecologie, microbiologie, epidemiologie, patologie orală, management sanitar, precum și tuturor specialităţilor cu interes în managementul infecțiilor cu transmitere sexuală.

Programul congresului va cuprinde cursuri interactive, prezentări, simpozioane și dezbateri privind principalele subiecte de interes, precum și prelegeri în domeniul infecţiilor cu transmitere sexuală susţinute de experţi din țară și străinătate.

Înscrierea la congres se face pe site-ul: https://www.iustibucharest2020.com/

Puteți de asemenea vizita pagina Facebook a Congresului – IUSTI-Europe Congress sau puteți urmări pagina de Twitter IUSTI_Europe pentru ultimele noutăți.
 
Prof. Univ. Dr. George Sorin Tiplica
Congress President
Dr. Vall-Mayans Marti
Scientific Chair

Organizator: https://www.iustibucharest2020.com/