Al 17-lea Congres National de Medicina Interna - „Certitudini si controverse in Medicina Interna”

Afisari: 1659

Stimati colegi,

Sfarsitul anului 2016 ne apropie de cel mai mare eveniment al Societatii noastre – Congresul National de Medicina Interna, al 17-lea ca numar, cu tema generala:

„Certitudini si controverse in Medicina Interna”. Anul viitor, Congresul va avea loc la sfarsitul lunii martie, 29 martie – 1 aprilie 2017. Aceasta impune o serie de constrangeri de timp.

Deadline-ul pentru primirea lucrarilor este 31 decembrie 2016.

Orice depunere ulterioara, cu regret, nu va putea fi onorata.

Sistemul de depunere a lucrarilor a fost modificat si, speram noi, simplificat.

Lucrarile se depun numai in format electronic pe site-ul Congresului, www.srmi.ro/cnmi2017.  Atragem atentia ca orice alta forma de trimitere NU poate si NU va fi luata in considerare. De asemenea, va sfatuim sa nu depuneti lucrarile in ultima zi (sau ultimele doua zile), cand site-ul va fi foarte aglomerat si de altfel, speram sa aveti alte preocupari legate de noul an.

Pentru comunicarile orale (lucrari originale, prezentari de cazuri, lucrari ale tinerilor internisti sau ale studentilor) odata cu titlul se trimite si rezumatul lucrarii. Lucrarile fara rezumat nu pot fi evaluate si, deci nici incluse in program.

Propunerile de conferinte, mese rotunde, simpozioane se trimit numai ca titlu si rugam ca fiecare din cei ce propun sa ofere minimum doua titluri pentru a putea selecta si ca sa evitam suprapunerile de tematica. Aceste reguli se adreseaza si manifestarilor organizate de firmele interesate, care sunt insistent rugate sa le respecte. Evident acestea nu depun rezumate. Congresul se va desfasura conform traditiei tot la Calimanesti, unde conditiile sunt din ce in ce mai bune.

Taxele de congres sunt aceleasi ca in anul precedent.

Va doresc tuturor colegilor membri, dar si nemembri, ai Societatii noastre Un An Nou fericit, sarbatori cu multa liniste si bucurie, multe succese personale si profesionale!

Prof. Dr. Ion Bruckner, Presedinte Societatea Romana de Medicina Interna

Organizator: http://www.srmi.ro/cnmi2017/