Actualităţi în practica farmaceutică, Craiova

Afisari: 1361

Evenimentul Farmacist.ro Craiova va avea loc in datele 19-20 septembrie, în conformitate cu disponibilitatea coordonatorului știintific, domnul profesor Dumitru Lupuliasa.

Această schimbare survine în urma unor motive independente de noi, dar care ar fi condus la lipsa totală a domnului profesor Lupuliasa din programul evenimentului, fapt pe care dorim să îl evitam prin orice metodă disponibilă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și suntem aici pentru dumneavoastra pentru a rezolva orice inconvenient apărut.

Premieră! Training ASCENDIS în cadrul conferinței Farmacist.ro Craiova
Ne face plăcere să vă anuntăm că prin participarea la conferința Farmacist.ro veți beneficia de acces gratuit la trainingul susținut de Ascendis. Liderul de piata în domeniul dezvoltării profesionale, Ascendis, va interacționa cu dumneavoastră pe parcursul a doua ore cu scopul de a aduce un plus de valoare în plan profesional. La finalul participantii vor primi o diplomă separată care va atesta participarea la training.

EVENIMENT CREDITAT CU PUNCTE EFC/ EMC*

*punctele EMC sunt acordate doar asistenților de farmacie.

Începând cu anul 2016, Conferintele Farmacist.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea de Științe Farmaceutice din România și Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București. Evenimentul reprezintă o ocazie excelentă pentru farmaciști și asistenți de farmacie să se reîntâlnească, să împărtășească experiențe comune relevante pentru activitatea lor zilnica și să acumuleze informații de actualitate din domeniu.

Taxa de participare este de 30 lei. Aceasta se achită exclusiv la eveniment și reprezintă plata aferentă creditării către Colegiul Farmaciștilor din România și OAMGMAMR.

Organizator: http://www.medichub.ro/evenimente/actualitati-in-practica-farmaceutica-id-13-cmsid-80