ARCE 2021 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică, Al XII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică. 2021

Afisari: 678

EVENIMENT REPROGRAMAT PENTRU
28 SEPTEMBRIE - 01 OCTOMBRIE 2022, TIMIȘOARA

Dragi colegi,
Cu toții sperăm ca actualul context epidemiologic (și restricțiile în ceea ce privește organizarea de evenimente) să aibă un final fericit. Sunt convins că majoritatea dintre dumneavoastră își doresc să poată participa din nou la un congres de chirurgie de înaltă ținută științifică.

De aceea, am onoarea și plăcerea ca, în numele Comitetului Executiv al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și al Comitetului de Organizare, să vă invit, în perioada 28 septembrie - 01 octombrie 2022, la Timișoara, la evenimentele ARCE 2022 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică, Al XIII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică.

Tema generală a congresului, Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better, vine să sublinieze, încă o dată, rolul principal asumat de către A.R.C.E. de a dezvolta o educație chirurgicală valoroasă pentru toți participanții.

Programul științific al Congresului va conține numeroase conferințe, sesiuni interactive, sesiuni video susținute de experți recunoscuți național și internațional. Cursurile și workshop-urile pre-Congres vor reprezenta pietre importante depuse în pavajul perfecționării profesionale pentru participanți.

La succesul acestui Congres va contribui fiecare dintre dumneavoastră, împărtășind cu ceilalți colegi experiența și expertiza dumneavoastră în chirurgia minim invazivă.

Vă așteptăm cu mult drag la Timișoara la un nou capitol ce se va scrie în istoria A.R.C.E. și de care ne vom aduce aminte cu plăcere.

Cu aleasă considerație,
Prof. Dr. Ciprian Duță
Președinte A.R.C.E.
Președinte Congres
Organizator: https://ralcom.eventsair.com/arce-2021/