AL XIV-lea CONGRES NATIONAL DE PEDIATRIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ, 2019

Afisari: 3429

Stimaţi colegi şi prieteni din ţară şi de pretutindeni,

Avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita la cea de-a  XIV-a ediție a  Congresului Naţional de Pediatrie cu participare internaţională, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 11-14 septembrie 2019.

Organizarea, pentru prima dată a congresului pediatrilor în Cluj-Napoca reprezintă pentru noi o provocare, pe care ne-o asumăm cu mare bucurie. Situat pe valea râului Someșul Mic, Cluj-Napoca, Capitală Europeană a Tineretului în 2015, este al doilea oraș al României ca populație și cel mai mare oraş din Transilvania, fiind considerat inima și capitala neoficială a acestei regiuni. Orașul este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale și de afaceri din România. În Cluj-Napoca învață aproximativ 60 000 de studenți, masteranzi și doctoranzi în cele 11 universități care funcționează aici. Cea mai mare universitate este Babeș-Bolyai, cu faimoasa sa grădină botanică, însă universitatea cea mai cosmopolită, datorită diversității provenienței studenților, este Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

Tema congresului „Prezent și viitor în practica pediatrică” vine să sublinieze importanța educațională a evenimentului în pregătirea medicilor pediatri, dar și a celor din alte specialități, medici de familie, neonatologi, specialiști în boli infecțioase, medici de medicină școlară și altele.

Cu o participare de peste 1000 de delegați la ultimele ediții, Congresul este un eveniment științific major, un prilej pentru întâlniri științifice de înalt nivel, pentru schimburi de idei, dar și pentru schimbări de paradigmă, pentru consolidarea prieteniilor vechi și pentru începutul altora noi.

Tematica congresului acoperă majoritatea segmentelor de interes legate de îngrijirea copilului. Personalităţi ale Pediatriei, specialişti de marcă, din ţară şi străinătate, vor asigura ţinuta ştiinţifică a congresului. Sperăm să ne bucurăm de prezenţa cât mai multor colegi care să asigure interactivitatea unei astfel de întâlniri. Cursurile precongres vor reprezenta o oportunitate pentru rezidenţi şi tineri specialişti, de a interrelaţiona direct cu experții în domeniu.

Va rugam accesati pagina de web a congresului www.congrespediatrie2019.ro pentru Inregistrare si alte informatii suplimentare.

Vă aşteptăm cu drag,

Prof. Dr. Dorin C. MAN, Preşedinte Congres

Prof. Dr. Doina PLEȘCA, Președinte Comitet Științific

 

Pentru relatii suplimentare si contracte va rugam sa va adresati organizatorului tehnic al congresului:

ROMANIA TRAVEL PLUS

Str. Tudor Stefan, 56 Bucuresti

Tel:(021) 230 5110, Fax:(021) 230 5042

Persoane de contact: Mihaela Agaficioaie; Venita Doana

e-mail: mihaela.agaficioaie@rotravelplus.com; venita.doana@rotravelplus.com

Organizator: https://www.congrespediatrie2019.ro/