A XXVII-a ediție a Congresului Naţional de Reumatologie, 2021

Afisari: 274

Perioada de desfasurare: 24-25 septembrie 2021, Poiana Brașov

Societatea Română de Reumatologie are plăcerea să vă invite la Congresul Naţional de Reumatologie, care se va desfășura în perioada 24-25 septembrie 2021, la Poiana Brașov.

Dupa o pauza de un an, cauzata de COVID-19, reluam organizarea anuala a congreselor nationale de reumatologie.

A XXVII-a ediție promite a fi nu doar un eveniment de cea mai înaltă ținută științifică, dar mai ales prilejul de a redeveni o comunitate, de a fi din nou IMPREUNA.

Prof. Dr. Cătălin CODREANU
Preşedintele Societății Române de Reumatologie


DETALII PRIVIND DESFĂȘURAREA CONGRESULUI
Lucrarile Congresului se vor desfasura cu prezenta fizica, in salile de conferinte de la hotelurile Alpin, Sportul si Teleferic din Poiana Brasov. Programul stiintific va fi diferit in fiecare dintre cele 3 sali de conferinte, iar dupa data de 1 septembrie, participantii inscrisi vor putea opta, functie de interes, pentru participarea la lucrarile din una dintre salile de conferinte, indiferent de hotelul unde sunt cazati, locurile fiind alocate in ordinea exprimarii preferintelor.

Înscrierea la Congres se face numai online folosind formularul de mai jos. Înscrierea se validează în urma confirmării plăţii, care poate fi făcută online, folosind link-ul de mai jos sau în contul RO77BRDE445SV62358944450 deschis la BRD – Agenția Triumf, beneficiar ASOCIAȚIA SOCIETATEA ROMÂNĂ DE REUMATOLOGIE, specificând numele întreg al persoanei pentru care se face plata, precum și detalierea serviciilor plătite (taxă congres, cotizație SRR anul 2021). Confirmarea inscrierii la congres va fi facuta doar dupa achitarea taxei de participare.

Pentru cei care doresc sa participe la congres si nu au platit inca taxele aferente.

FORMULAR DE INSCRIERE

Participantii scutiti de plata taxei de inregistrare la congres (lectori invitati, rezidenti premiati la scoala de vara, alti rezidenti, medici reumatologi pensionati) vor completa formularul de inregistrare, iar sistemul de inscriere va accepta inregistrarea fara plata taxei.

Pentru cei care doresc sa participe la congres si au platit deja taxele aferente.

FORMULAR DE INSCRIERE

IMPORTANT: Avand in vedere situatia epidemiologica actuala, Comitetul Director al SRR a decis ca participarea cu prezenta fizica la Congres este destinata EXCLUSIV participantilor VACCINATI anti COVID-19 (schema vaccinala completa, cu cel putin 10 zile inainte de 24 septembrie 2021), FARA EXCEPTII . Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu ati facut-o deja, va incurajam sa va vaccinati, este timp suficient pana pe 24 septembrie, astfel incat sa ne putem intalni la Congres!

Functie de evolutia situatiei epidemiologice, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica, functie de necesitati sau prevederile legale aplicabile, modul de desfasurare al evenimentului, in oricare dintre aspectele sale.

SECRETARIAT ORGANIZATORIC
Business Travel, Persoană de contact: Dna. Anda Aman
e-mail : anda.aman@businesstravel.ro; tel: 0723 216 201
www.srreumatologie.ro


Organizator: https://srreumatologie.ro/congresul-national-de-reumatologie-2021/