A XI-a Ediție a Conferinței Naționale de Imagistică a Sânului, 2021

Afisari: 425

Perioada: 3- 4 decembrie 2021, format hibrid

Stimați colegi, dragi prieteni,

Ca urmare a  Hot. CNSU nr. 91/22.10.2021 de către Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Organizatorii Conferinței SISR se conformează reglementarilor în vigoare, astfel evenimentul se amână pentru începutul lunii decembrie, 3- 4 decembrie, în speranța că putem să ne vedem în format hibrid.

Ca urmare a  Hot. CNSU nr. 76/30.09.2021 de către Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Organizatorii Conferinței vă invită să participați fizic DOAR PE ACEIA dintre dumneavoastră care:

  • SUNTEȚI VACCINAȚI cu dovada verificabilă printată sau
  • QR sau
  • prezentați dovada trecerii prin boala nu mai veche de 3 luni calendaristice

Ne pare rău că nu putem organiza acest eveniment pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online, unde nu există limitare de locuri.

Societatea de Imagistica Sânului din România anunță organizarea celei de-a XI-a Ediții a Conferinței Naționale de Imagistică a Sânului, la Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu, în perioada 3-4 decembrie 2021.

Pentru a ne asigura că respectăm măsurile în vigoare, se vor pune la dispoziție 150 de locuri cu prezență fizică pentru participanții vaccinați.

Programul științific al Conferinței va include sesiuni de prezentări orale, mese rotunde și dezbateri axate pe noutățile din imagistica senologică. Calitatea informațiilor prezentate interactiv în cadrul conferinței de către lectorii invitați din țară și din străinătate, precum și  participarea dumneavoastră la acest eveniment, sperăm să asigure succesul acestei ediții.

Societatea de Imagistica Sânului din România vă mulțumește pentru efortul pe care l-ați depus pentru a îngriji cât mai bine pacienții în condițiile pandemiei!

Vă așteptăm cu speranța unei întâlniri cel puțin la fel de plăcute ca cele din anii trecuți!

Consiliul Director al Societății de Imagistica Sânului din România

Pentru inscriere click AICI.Organizator: https://sisr2021.medical-congresses.ro/congress-2019-2/