A VI-a Conferință Națională de ORL Pediatrie la Sovata

Afisari: 1215

Onorați Profesori, Stimați colegi, Dragi prieteni,

Continuând succesiunea reuniunilor profesionale anuale, după agreabilele zile petrecute la Arad, în această toamnă îmi revine mie deosebita onoare să organizez cea de a VI-a Conferință Națională de ORL Pediatrie la Sovata în perioada 25-28 septembrie a.c.

Preocupați permanent de îmbunătățirea asistenței medicale de specialitate, otorinolaringologii participanți vor avea ocazia, după punerile la punct a problematicilor de la adulți, să se informeze, să dezbată și să însușească la această întâlnire cele mai noi tendințe ale specialității din punct de vedere pediatric.

Bucurându-ne de un interes internațional tot mai larg și manifestarea noastră, organizată sub egida Societății Române de Otorinolaringologie Pediatrică și a Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș va fi onorată de prezențe colegiale valoroase din străinătate. Alături de cele tradiționale din Europa doresc să menționez în cadrul binecunoscutei francofilii românești un numeros grup francez și o delegație reprezentativă a Societății Balcanice.

Complexul Danubius a asigurat întotdeauna condiții ideale pentru toate componentele acestor evenimente, atât prin tematicile captivante, cât mai ales prin participarea Dumneavoastră activă și mai ales numeroasă. Sper că și de această dată vor fi satisfăcute nu numai setea de cunoaștere dar și dorința de a petrece împreună util și plăcut aceste zile, într-o atmosferă prietenească și un mediu tomnatic natural, fascinant colorat.

Dincolo de eforturile comune depuse totdeauna pentru realizarea acestor momente importante ale vieții specialității noastre de nas, gât și urechi, Vă adresez pe această cale o sinceră și călduroasă invitație.

Președintele Conferinței

Prof. Dr. Gheorghe Mühlfay

 

Secretariatul Conferinței va fi amplasat în holul Hotelului “Danubius”, Sovata, la parter.

 

Organizator: http://orlpediatrie2018.ro/