A V-a ediție a congresului anual al Asociației Române de Anestezie Regională 18-19 Septembrie 2020, on-line

Afisari: 553

Perioada: 18 - 20 septembrie 2020

Eveniment Online

Dragi colegi,
Ne confruntăm cu toții cu o perioadă extraordinară, iar perioadele extraordinare cer măsuri extraordinare. Începeam eforturile organizatorice ale celei de-a cincea ediții ale congresului anual al Asociației Române de Anestezie Regională cu promisiunea că ne vom strădui să găsim suficiente motive pentru a ne întălni încă odată în Cluj- Napoca. Din nefericire situația epidemiologică actuală ne forțează să acceptăm că ne putem întâlni doar în mediul virtual, on-line, punând siguranța tuturor pe primul loc, așa cum prevăd toate protocoalele medicale.

Ca și profesioniști în domeniul anesteziei și terapiei intensive suntem probabil în cea mai mare măsură să ne adaptăm rapid oricărei situații si să acceptăm orice provocare. Vă invit așadar să ne întălnim în zilele de 18-19 Septembrie 2020, on-line pentru a cincea ediție a congresului anual al ARAR.

În prima zi a evenimentului vom realiza o zi plină de activități cu aplicație practică, demonstrații clinice și prezentări de proceduri de la nivel începător până la avansat. Nu vor lipsi nici prezentările despre utilizarea ultrasonografiei în alte aplicații decât anestezia regională, care erau incluse în programul inițial. Veți avea ocazia să interacționați cu lectorii pentru a pune întrebări și a discuta tot ceea ce considerați necesar.

În ziua a doua veți putea să participați la congresul eESRA ca parte integrantă din congresul anual ARAR (fără a achita o taxă suplimentară).  Lucrările acestui congres se desfășoară în trei săli virtuale paralele și înregistrările vor fi disponibile pentru a fi accesate on-line timp de 12 luni după încheierea evenimentului. În acest fel se înlătură neajunsul congreselor obișnuite de a fi nevoiți a alege care prezentare doriți să o urmăriți atunci când două sau mai multe prezentări sunt programate în același timp: acum trebuie doar să alegeți în ce ordine le veți urmări.

Sperăm să ne reunim în număr cât mai mare pentru o nouă ediție de succes a congresului ARAR cu avantajele și dezavantajele acestui tip de abordare.

Cu prietenie,
Dan Sebastian Dîrzu, Președinte ARAR

Pentru inregistrare click AICI.

Management congres

Mirabela Șandor
tel: +40 724 019 002
email: arar@medevents.ro

Organizator: https://arar.medevents.ro/