A V-a ediție a SEPSEAST – Central and Eastern European Sepsis Forum, 2020

Afisari: 389

Stimati colegi, Dragi prieteni,

Dorim să vă informăm asupra faptului că am decis ca ediția 2020 a Cursului Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă să fie amânată pentru septembrie 2021.

Așa cum a fost planificat, viitoarea ediție din septembrie 2021 va fi organizată împreună cu a 5-a ediție a SEPSEAST – Central and Eastern European Sepsis Forum și împreună cu Al 29-lea Congres al Societății Europene de Computing și Tehnologie în Anestezie și Terapie Intensivă.

Mai mult decât atât, pentru a nu întrerupe complet tradiția noastră și a ne revedea totuși în perioada 24-26 septembrie 2020, chiar dacă în format virtual, lucram la un program științific valoros dar aerisit pentru organizarea on-line a unei editii speciale a Cursului de Ghiduri și Protocoale în ATI.

Mai multe informații în curând!

În perioada următoare, vă încurajăm să rămânem alături unii de ceilalți prin evenimentele online organizate de către Societatea Română pentru Anestezie și Terapie Intensivă, împreună cu Asociația pentru Anestezie și Terapie Intensivă “Aurel Mogoșeanu”, Timișioara și cu sprijinul companiilor partenere.

Evenimentele online vor fi disponibile pentru înregistrare pe site-ul www.medical-congresses.ro.

Cu prietenie și considerație,

Preşedinte Curs, Prof. Dr. Dorel SĂNDESC

Director Curs, Dr. Ovidiu BEDREAGStimați colegi,
Dragi prieteni,

Este o mare onoare să organizăm, pentru prima oară în România, a 5-a ediție a SEPSEAST – Central and Eastern European Sepsis Forum, congres internațional de sepsis care și-a câștigat în edițiile anterioare un loc important în calendarul științific european.

Această conferință, unică în Europa va fi organizată împreună cu Cursul Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă – ediția a 18-a și împreună cu Al 29-lea Congres al Societății Europene de Computing și Tehnologie în Anestezie și Terapie Intensivă la Timișoara în perioada 24 – 26 Septembrie 2020.

Vă rugăm să marcați datele și în calendarul dumneavoastră!

Suntem foarte bucuroși să avem din nou alături de noi peste 50 de lectori de renume internațional, ale căror conferințe cu siguranță vor satisface și chiar vor depăși așteptările dumneavoastră!

Ne așteptăm la peste 1.600 de participanți din întreaga Europă, care vor avea oportunitatea de a-și împărtăși cunoștințele într-o ambianță elegantă și modernă în Timișoara.

Avem convingerea că ospitalitatea și căldura cu care v-am obișnuit, precum și conținutul științific garantat de lectorii invitați vor face din acest eveniment o manifestare științifică memorabilă.

Suntem siguri că Timișoara – viitoarea Capitală Europeană a Culturii (2021) nu are nevoie de nici o introducere suplimentară, astfel că vă rugăm să fiți alături de noi în Septembrie 2020!

Preşedinte Curs, Prof. Dr. Dorel SĂNDESC
Director Curs, Dr. Ovidiu BEDREAG

Pentru inregistrare click AICI.

Management organizatoric:
Paloma Tours SRL
030695 Preot Vasile Lucaciu, Nr. 60, Sector 3, București
Tel: +4021 314 66 47 / Fax: +4021 314 66 47

Loredana SALANȚĂ - 0752 168 811
loredana.salanta@palomatours.com

Alin CIUTA - 0755 123 448
alin.ciuta@palomatours.com

Organizator: https://ati2020.medical-congresses.ro/