A III-a editie a International Iasi Arrhythmia Forum - IAF2022

Afisari: 628

April 6-10 aprilie 2022, Hotel International Iasi

Stimați Colegi

Avem plăcerea de a vă invita la cea de a 3-a editie a International Iasi Arrhythmia Forum (IAF2022) care va avea loc la Iași, România, în perioada 6-10 aprilie 2022.

IAF este conceput ca o manifestare care-și propune pregătirea continuă a electrofiziologilor și cardiologilor din România și din regiunea mai mare a Europei Centrale și de Est. Programul va acoperi toate domeniile esențiale ale electrofiziologiei, de la simplu la complex. În plus, anul acesta, vor avea loc patru sesiuni speciale: Patologia inimii drepte, Pacing-ul sistemului excitoconductor, Insuficiența cardiacă: noi ghiduri, noi oportunitați și Totul intervențional: cum să accesam invaziv fiecare zonă a inimii. Am fi încântați și onorați dacă ați putea accepta această invitație de a participa la conferința noastră.

Ne pregătim pentru mai multe scenarii în ce privește organizarea având în vedere incertitudinile legate de pandemia COVID-19. Conferința de anul trecut, IAF2021, a fost un succes datorită efortului remarcabil al tuturor lectorilor invitați si a susținerii partenerilor noștri. Au fost peste 1800 de participanți online din 64 de țări din întreaga lume, iar conferința a oferit 42 de credite EBAC/CME și a fost susținută de European Society of Cardiology (ESC) și Heart Rhythm Society (HRS).

Vă mulțumim anticipat pentru luarea în considerare a aceastei invitații și așteptăm cu nerăbdare să ne auzim cât mai curând posibil. Sperăm din tot sufletul să ne oferiți ocazia să vă urăm un bun venit la acest eveniment. Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră favorabil.

Pentru actualizări privind informațiile despre eveniment, vă rugăm să verificați periodic: iasi-arrhythmia.ro.

Ai dumneavoastră,
PREŞEDINŢI DE ONOARE
Josep BRUGADA, MD, PhD; University of Barcelona, Spain
Kenneth ELLENBOGEN, MD; Virginia Commonwealth University, Richmond, USA


PREŞEDINŢI
Dan N. Tesloianu, MD, PhD; Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iaşi
Mihail G. Chelu, MD, PhD; Baylor College of Medicine, Houston, USA
Antoniu O. Petris, MD, PhD; Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Spiridon”, Iaşi
Radu N. Ciudin, MD, PhD, Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C.Iliescu”, Bucureşti

Professional Congress Organizer


https://focusevent.ro/

Organizator: https://iasi-arrhythmia.ro/