53
None

Ziua Mondială a Astmului 2021În fiecare an, Ziua Mondială a Astmului este marcată la nivel mondial în prima zi de marți a lunii mai. Campania este organizată de către Inițiativa Globală pentru Astm (Global INitiative for Asthma – GINA) și are ca obiective importante atragerea atenției asupra astmului, îmbunătățirea calității îngrijirii persoanelor cu această afecțiune și asigurarea tratamentului adecvat în fiecare etapă a bolii.

Să eliminăm prejudecățile despre astm!” este motto-ul care definește anul acesta campania dedicată Zilei Mondiale a Astmului. Sloganul transmite un apel la acțiune pentru a aborda miturile comune și ideile greșite referitoare la astm care împiedică persoanele cu astm să beneficieze în condiții optime de progresele majore făcute în gestionarea acestei afecțiuni.

Vă invităm să consultaţi un scurt interviu despre mituri și realități în astm realizat cu conf. dr. Roxana Bumbăcea, medic primar alergologie și imunologie clinică, președintele Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică accesând butonul de mai jos:

INTERVIU DESPRE MITURI
ȘI REALITĂȚI ÎN ASTM


Toate acțiunile desfășurate de Ziua Mondială a Astmului au ca scop sporirea nivelul de educație, dar și conștientizarea asupra gestionării eficiente a simptomelor și abilitării pacientului astmatic, pentru a-l încuraja să își trăiască și să-și desfășoare cât mai normal cu putință propria viață.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați site-ul Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică (sraic.eu).

Cu mulțumiri!
Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică


© 2021 MEDIA MED PUBLICIS

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha