30
None

ZAZARIN NEUTRO ARSURI GASTRICE? NU LUA MASURI DRASTICE! IA ZAZARIN!

ZazarinNeutro - 30 de comprimate de supt - este un supliment alimentar marca Adya Green Pharma din categoria produselor antiacide , însă cu o formulă extinsă care include plante medicinale și hailuronat de sodiu, formulă care permite și o acțiune mai complexă prin efectele emoliente și cicatrizante.
BENEFICII

Calciul și magneziul din compoziție sub formă de carbonat sunt compuși cu acțiune antiacidă dovedită, însă contribuie și la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Bicarbonatul de sodiu vine în completarea acțiunii antiacide a celor 2 carbonați, asigurând un efect susținut benefic în arsurile gastrice și stările de hiperaciditate.

Pătlagina susține creșterea microflorei intestinale benefice.

Musețelul ajută organismul la susținerea sănătății sistemului gastro-intestinal în caz de spasme minore, distensie abdominală, indigestie, flatulență și eructație, afecțiuni care însoțesc de multe ori hiperaciditatea, conducând la o acțiune completă asupra afecțiunilor aparatului digestiv împreună cu cei doi carbonați.

Gălbenelele, prin conținutul de provitamină A și aminoacizi esențiali, prezintă proprietăți specifice împotriva agenților patogeni, cu efect emolient și reconfortant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, efect cicatrizant foarte bun.

Hialuronatul  de sodiu, sarea de sodiu a acidului hialuronic, cu absorbție mai bună decât acidul hialuronic și cu mare capacitate de înglobare a moleculelor de apă la nivelul țesuturilor deteriorate (formând aici un film protector superficial) , completează efectul calmant, emolient și cicatrizant al produsului.

Se recomandă în gastrite sau orice afecțiune gastrică însoțită de hiperaciditate pentru reducerea excesului de acid și restabilirea bunei funcționări a aparatului digestiv, cu acțiune cicatrizantă și reparatoare asupra eventualelor leziuni ale mucoasei gastrice.

Adulți: 1 comprimat de supt x 3-4/zi, după masă, la distanță de orice altă medicație cronică sau acută.


Comentarii


FLORY

Cat timp se poate lua Zazarin Neutro?

Jan. 21, 2022, 7:35 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha