None

Vaccinati-va natural!

Vaccinaţi-vă natural!

Gama Răceală & Gripă®

Deşi dezvoltarea farmaceutică oferă posibilitatea descoperirii a noi substanţe care să trateze diverse afecţiuni, rezultatele nu sunt întotdeauna satisfăcătoare. Astefel, suntem îndemnaţi să ne întoarcem către natură şi remediile pe care aceasta ni le pune la dispoziţie.

Schimbarea brusca a anotimpurilor, diferentele mari de temperatura intre noapte si zi ne ingreuneaza adaptarea la conditiile de mediu. Stresul cotidian din ce in ce mai acut indiferent de varsta, poluarea, ritmul de viata dezechilibrat slabesc organismul.

Imunitatea sufera iar noi devenim mai vulnerabili in fata virozelor respiratorii.

Gripa poate surveni sporadic, endemic sau sub formă de mari epidemii (pandemii), cuprinzând în general 10-30% din populaţie. Transmiterea gripei se realizează direct (picături de secreţii nasofaringiene din aer) şi indirect (prin obiecte contaminate proaspăt cu secreţii infectate). Simptomele apar brusc (febră, frisoane, dureri musculare şi de articulaţii, tuse seacă, dureri de gât sau cefalee) şi se dezvoltă repede, ajungându-se în cazurile extreme la meningoencefalită. Medicina alopată recomandă vaccinarea specifică. Acest tip de vaccin este gândit pentru a imuniza doar faţă de 1-3 tulpini gripale, pe când virusul gripal cunoaşte mult mai multe tulpini diferite.

Pentru perioadele reci se recomandă o gamă de produse cu adresabilitate tuturor categoriilor de vârstă: copiilor, adolescenţilor, adulţilor şi persoanelor de vârsta a 3-a şi cuprinde: ceaiuri, capsule, sirop, frecţie, inhalaţii, pe care le puteţi asocia sub forma unor adevărate reţete medicale!

Produsele au în compoziţie extract de: propolis, echinacea, vitamina C, extracte de salcie, măceş, muşeţel, mentă şi zinc. Combinaţia de excepţie ale acestor principii naturale ajută la creşterea imunităţii, stimulând apărarea specifică şi nespecifică a organismului, prevenind şi reducând disconfortul asociat stărilor gripale (febră, secreţii nazale, iritaţii ale faringelui şi amigdalelor, tuse, dureri osteo-musculare, cefalee).

Siropul pentru Răceală & Gripă® prin adaosul de miere polifloră , oferă organismului necesarul de energie, motiv pentru care este alimentul ideal pe timpul bolii şi convalescenţei.

Pentru a preveni sau a combate o eventuală gripă, Dr. Ionuţ Moraru® vă recomandă o vaccinare nespecifică folosind gama Răceală&Gripă ®.

Pentru mai multe detalii sunaţi la numerele: 021.351.47.77 sau 0724.330.875 sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha