14
None

Urticaria și angioedemul tratate prin medicina integrată

Tulburările manifestate la nivelul pielii reprezintă o modalitate de exprimare a unor probleme mai profunde. Ce arată pielea este doar ceea ce apare la suprafață. Ceea ce există în  interior, partea din umbră, dar cea mai importantă pentru vindecare, poate avea o istorie îndelungată, o intensitate mare sau o afectare a mai multor organe și sisteme.

Cum pot afla ce boli mi-au provocat simptome la nivelul pielii?

Investigarea modificărilor care pot determina apariția tulburarilor de la nivelul pielii se poate face cu ajutorul medicinei integrate ScienceMed, prin efectuarea unui consult inițial homeopat. În urma acestuia, medicul specialist stabilește diagnosticul integrat, în planurile mental, fizic și emoțional al pacientului.

Consultația de medicina integrată ScienceMed poate fi continuată prin testarea de biorezonanță Paul Schimdt, care evaluează nivelul de energie al organismului, la nivelul chakrelor, al meridianelor și al diferitelor organe.

Aceasta este completată de o primă terapie de armonizare, chiar la cabinet .Consultul complet se poate completa, în funcție de situație, și cu testarea de viruși, bacterii și paraziți, alături de testări alergologice pe 1000 de alergeni. El se finalizează prin prepararea de tablete impregnate energetic și informațional cu frecvente proprii ale pacientului .

Dacă aveți o problemă la nivelul pielii, nu luați medicamente fără avizul medicului! Ele pot accentua problema!

Problemele care pot apărea la nivelul pielii exprimă de multe ori tulburări profunde care se exprimă mai devreme sau mai târziu la nivelul altor organe și sisteme. Lipsa de diagnosticare precoce și prescrierea unor tratamente care inhibă această reacție a pielii pot duce la agravarea treptată a acestei probleme. Ca urmare, pot apărea afectări din ce în ce mai profunde și mai complexe, care pot evolua spre boli cronice.

Diagnosticarea și tratamentul precoce sunt cele mai importante în viziunea medicinei integrate de la clinicile ScienceMed.

Simptome de urticarie și de angioedem

Urticaria se caracterizează prin apariția de pete roșii (papule eritematoase) la nivelul pielii, care nu persistă mai mult de 24 ore, însoțite de mâncărimi (prurit). Petele de urticarie se albesc atunci când sunt apăsate cu degetul, lucru care arăta ca vasele de sânge superficiale din piele sunt dilatate și există o acumulare de lichid la acest nivel(edem).

Angioedemul are aceleași manifestări ca și urticaria, numai ca modificările se produc în straturile mai profunde ale pielii (dermul profund și țesutul subcutanat). De aceea, în angioedem pielea nu se înroșeste, iar mancărimile sunt mai reduse. În schimb, la pacienții cu angioedem pot acuza dureri la nivelul tegumentului sau senzații de arsură.

Urticaria poate afecta orice zonă a corpului, pe când angioedemul apare la nivelul organelor genitale sau a extremităților (față, limbă, faringe, laringe, mâini, picioare).

Tratamente integrate pentru urticarie, angioedem si alte boli de piele

Inainte ca boala sa se manifeste in plan organic la nivelul pielii, ea se manifestă la nivelul planurilor subtile (energetic și celular). De aceea tratamentul acestor dezechilibre constituie primul pas în vindecare.

Tratamentul urticariei și a altor afecțiuni cutanate prin medicina integrată presupune reglarea tuturor dezechilibrelor la nivel energetic și la nivel de funcție celulară. Acest tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte, iar eficiența lui este testata pe loc, cu ajutorul aparatelor de biorezonanță și de electrosomatografie .

Pacientul primește tablete impregnate informațional, care acționează asupra dezechilibrelor energetice . În plus se recomandă terapia florală Bach, care ne ajută să remediem dezechilibrele emoționale, și un remediu homeopat, care acționează la nivel fizic , mental și emoțional. De asemenea, sunt recomandate minim 12 ședințe de echilibrare energetică, fiecare cu durata de două ore.

Dacă pacientul prezintă un teren atopic, efectuăm testul de alergeni cu ajutorul aparatului de biorezonanță. În urma acestui test, stabilim o schemă de desensibilizare energetică pentru toate grupele de alergeni la care pacientul a fost găsit sensibil (predispus să dezvolte o reacție alergică ). Desensibilizarea energetică se desfăsoară în cabinetul nostru, cu ajutorul aparatului de biorezonanță.

În cadrul consultației specialiștii ScienceMed oferă și sfaturi de nutriție, deoarece alimentația corectă este foarte importantă în reglarea dezechilibrelor de la nivelul organismului.

Dr. Mihaela Dascalu
București, Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4 Programari la telefon 0723.175.208
Buzău, B-dul Unirii, bl. 8C, parter
Programari la telefon 0735.779.330
Cluj Napoca, Calea Mănăștur nr.105
Programari la telefon: 0740.204.633
Timișoara, Piața Badea Cârțan nr. 1, SAD nr. 1
Programări la telefon: 0728.053.976

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha