30
None

Un remediu natural împotriva gutei - GOUT STAR

Guta este o boală ce afectează în special articulațiile şi se datorează unui deficit de excreție al acidului uric, fapt ce duce la formarea de microcristale de acid uric.

Guta se manifestă printr-un edem cald, moale, roșu, dureros și febril. Inflamația este localizată în aproximativ 50% din cazuri la nivelul degetului mare de la picior, călcâi, degetele de la mâini și articulația pumnului. Durerile sunt mai intense seara, în timpul somnului, deoarece temperatura corpului scade.

Excesul de acid uric se datorează consumului excesiv de alcool, alimente bogate în proteine (carne roșie, lactate) dulciuri, anumite medicamente (allopurinol, aspirina, antihipertensive, chimioterapie). Apare la ambele sexe, predominant la bărbați dar și la femei după instalarea menopauzei. Neținut sub control se poate ajunge la insuficiență renală, hipertensiune, diabet și insuficiență cardiacă).

Toate acestea pot fi prevenite și menținute sub control, apelând la remediul ayurvedic GOUT STAR, marca Ayurmed, produs 100% natural. Acesta conține plante medicinale ayurvedice care contribuie la menţinerea integrității și mobilității articulare normale prin asigurarea troficităţii, lubrifierii și susţinerea circulaţiei sanguine sănătoase. Fitonutrienții susțin eliminarea excesului de acid uric din organism, fiind astfel evitată apariția durerii și disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulațiilor, rinichilor sau altor țesuturi. Susține fluxul urinar și procesul complex de eliminare a toxinelor din organism, menținând sănătatea și funcționarea corespunzătoare a sistemului urinar și a articulațiilor. Complexul de fitonutrienți menține nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejând astfel organismul de procesele oxidative, degenerative și îmbătrânirea prematură a articulațiilor.

Plantele care compun remediul ayurvedic  GOUT STAR au următoarele proprietăți:

Curcuma longa (Turmeric) - rădăcina conține curcuminoide cu acțiune antiinflamatoare nesteroidiană prin inhibarea activității enzimelor ciclooxigenază 2, lipooxigenază și sintetaza oxidului nitric. Curcuminul protejeaza organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. Menține fluiditatea sângelui și susține procesele de  detoxifiere ale organismului.

Orthosiphonaristatus (Ceai de Java, Mutritulsi) - substanțele bioactive din frunze susțin funcția excretoare a rinichilor împiedicând formarea edemelor și calculilor. Ajută la eliminarea nisipului şi a calculilor de mici dimensiuni de la nivelul tractului urinar. Ameliorează simptomele din infecţiile căilor urinare și crește rezistența aparatului urinar față de germenii patogeni. Previne apariția hiperuricemiei serice cronice la pacienții cu atacuri de gută (acidul cafeic inhibă transformarea purinelor în acid uric). Reduce durerile și inflamațiile în caz de artrite reumatoide, gută, prin înlăturarea excesului de acizi și apă din articulații.

Apiumgraveolens (Țelină) -  stimulează rinichii să elimine rapid toxinele din organism, excesul de apă în caz de retenție de lichide și este antiseptic la nivelul tractului urinar. Complexul de fitonutrienți din semințele de țelină susține integritatea și mobilitatea articulației și are un puternic efect antiinflamator dar și analgezic (reumatism și artrită reumatoidă).

Vitisvinifera (Viță de vie) - extractul din semințe de struguri conține cei mai puternici antioxidanți utilizați în neutralizarea radicalilor liberi. Proantocianidina (flavonoid oligomer), este de 20 de ori mai puternică decât vitamina C și de 50 de ori mai puternică decât vitamina E protejând organismul de atacul oxidativ nociv al radicaliilorliberi. Conține microelemente (zinc, cupru, seleniu) implicate în susținerea funcțiilor biochimice în condiții de stres sau boală. Ajută la menținerea sănătății cartilajelor articulare prin refacerea colagenului.

Harpagophytum procumbens (Ghearadiavolului) – rădăcina conține harpagozide și alți compuși din clasa iridoidglucozidelor care au acțiune antiinflamatoare nesteroidiană blocând ciclooxigenaza  (COX-2) și lipooxigenaza (LOX) (inhibă sinteza prostaglandinelor, tromboxanilor, leucotrienelor).

Are și efect ușor analgezic. Complexul de fitonutrienți din rădăcină protejează cartilajul articulației, mențin mobilitatea articulațiilor și circulația sanguină la nivel articular. În gută, favorizează eliminarea acidului uric și ameliorează componenta inflamatorie a acestei afecțiuni.

GOUT STAR se gaseste în flacoane cu 50 și100 de tablete.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha