None

Ulei de masaj pentru copii

     Masajul copilului îl calmează pe acesta, îmbunătățește somnul, ajută digestia și are efecte multiple asupra sănătății și a stării de bine a copilului. Hidratează și protejează pielea, calmează și alină simțurile copilului, întărind totodată legăturile emoționale dintre copil și părinte.

     Frecați câteva picături între palme pentru a încălzi uleiul și apoi masați ușor pielea bebelușului. Îl puteți folosi după baie pentru hidratare, în zona scutecelor pentru a preveni iritațiile sau eczemele ori crăparea sau uscarea pielii. Se pot adăuga câteva picături de ulei în apa de baie pentru a hrăni pielea sensibilă a bebelușului.

     Pentru masaj folosiți ușoare mișcări circulare pe piept și stomac, mai ferme în jurul umerilor, de sus în jos de-a lungul mâinilor și picioarelor și de jos în sus pe spate. Înfășurați copilul într-un prosop uscat și cald după masaj.

Reguli generale ce ar trebui respectate :

  • nu apăsați foarte tare corpul copilului și evitați întotdeauna șira spinării,
  • nu ungeți mâinile sau degetele copilului cu ulei și nu masați copilul imediat după masă sau când acesta este bolnav,
  • evitați erupțiile cutanante, rănile deschise sau zonele unde copilul are injecții sau vaccinuri.

     Produsele folosite pentru îngrijirea copilului trebuie să fie de înaltă calitate fabricate din cele mai fine și mai puternice ingrediente naturale.

     Se recomandă uleiurile 100% naturale și organice provenite din agricultură în care nu se folosesc îngrășăminte chimice și nici pesticide. Acestea nu conțin parabeni sau derivați petrolieri nu conțin lanolină sau coloranți artificiali, nu conțin organisme modificate genetic.

     Un ulei gingaș cu mireasmă delicată și naturală ce nu conține coloranți, chimicale, conservanți artificiali sau reziduuri din pesticide este și uleiul pentru copii produs de Alteya organics, calitățile sale perfect naturale fiind certificate atât în Europa cât și în Statele Unite (CERES respectiv USDA Organics).

     Ingrediente active ce pot fi folosite în uleiurile de masaj pentru bebelusi și copii:

     Calendula officinalis /Galbenele organice: Această plantă a fost folosită pentru vindecarea rănilor, a pielii distruse sau a infecțiilor. Ea are puternice proprietăți antiseptice, anti-inflamatorii și astringente. Reduce efectul negativ al radiațiilor ultraviolete asupra pielii.

     Prunus armeniaca /Ulei din simburi de caisă: Este un ulei puțin gras și foarte usor abosorbit de piele. Bogat în vitamina A, nitriloside și acid linoleic, ajută la vindecarea mai rapidă a pielii uscate, iritate și sensibile.

     Rosa Damascena /Ulei de trandafir organic-Rose Otto: reîmprospătează, hrănește și calmează pielea copilului și simțurile. Ajută la refacerea pielii iritate, uscate.

     Chamaemelum nobile /Ulei de musetel roman organic: Este un ulei super hidratant care calmează și vindecă pielea, ajutând la regenerearea celulelor. Întărește, reîntinerește pielea și are un efect general de tonifiere. Mușețelul are proprietăți excepționale de calmare și liniștire, asigurând un somn odihnitor.

e-mail:office@avallon-ms.ro

on-line:www.jokee.ro

Tel:0788.234.882

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha