None

Tulburarile digestive acute

digestive acute

digestive acute sunt situate pe locul doi după bolile respiratorii curente.

Industria turismului a împins graniţele traseelor spre zone exotice mai puţin explorate şi mai puţin evoluate din punctul de vedere al igienei şi siguranţei alimentare.

Apariţia unor tulburări digestive, în aceste condiţii, nu surprinde, soluţia terapeutică trebuind să o avem la îndemână, pentru că boala nu aşteaptă.

Şi în ţările dezvoltate (Elveţia), o persoană din două, odată pe an, are tulburări de tranzit hiperkinetic. Etiologia acestor sindroame diareice acute este predominant de tip infecţios.

Este evident că un organism sănătos contrabalansează rapid pierderile hidroelectrolitice, pe când cei cu patologie încărcată (hepatopatii, cardiopatii) pun probleme de abord terapeutic.

Evaluarea fiecărui caz în parte trebuie făcută atent, raportându-ne la gradul de afectare anatomo-clinic. Tratamentul imediat în tulburări digestive este necesar, pentru a preîntâmpina deshidratarea, cu dizelectrolitemie. Este momentul să ne reamintim importanţa ionilor de K şi Ca în contracţia cardiacă.

Protocolul nostru în boala diareică acută este relativ simplu: BIOENT (Elidor) 3-8 cpr/zi, ESTIVALPLANT PLUS 3-6 cpr/zi, SPASMOLIN 3-6 cpr/zi.

Sub tratament, simptomatologia zgomotoasă se atenuează până la dispariţie. Nu s-au observat efecte secundare la administrarea de BIOENT, ESTIVALPLANT PLUS.

Rehidratarea pacientului, ca şi refacerea capitalului electrolitic, reprezintă o prioritate.

Boala diareică cronică se poate produce prin mecanisme multiple, prin malabsorbţie, leziuni parietale intestinale sau prin hiperactivitate peristaltică.

Identificarea cauzei este importantă pentru un tratament eficient. În diareea cronică noi am administrat BIOENT (Elidor) 3-8 cpr./zi, BIODIGEST (Elidor) 4-6 cpr./zi, PRODIGEST (Elidor) 4-6 cpr./zi.

Rezultatele au fost excelente atât pe durată scurtă, cât şi pe durată lungă.

Mobilitatea turiştilor (turism de afaceri, turism ştiinţific etc.) face necesar ca pacientul să fie pregătit pentru situaţii mai mult sau mai puţin previzibile.

BIOENT este un adevărat pilon, deoarece, pe lângă efectul său stabilizator, asigură şi detoxifierea organismului, prin absorbţia lichidelor patologice şi a reziduurilor metabolice. Datorită acestor calităţi, BIOENT asigură un confort digestiv excelent şi garantează că în situaţii delicate rezolvarea o avem la îndemână.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha