11
None

Tratamentul neinvaziv şi nedureros de întindere a pielii cu ajutorul noului Cutera Titan

      De la o anumită vârstă, raportul între sinteza de colagen şi degradarea lui se modifică în favoarea degradării. Deci, organismul nu mai sintetizează suficient de mult colagen, pielea devine laxă şi are tendinţa de cădere.

     Noul Cutera Titan - tehnologie unică în lume - vă oferă o alternativă naturală pentru întinerirea pielii, folosind energia luminii din spectrul infraroşu pentru a stimula producţia de colagen din dermul mijlociu şi profund. Titan întinde pielea de pe zona inferioară a feţei, braţe şi abdomen. Este soluţia ideală pentru a vă îmbunătăţi laxitatea cutanată, fără ajutorul intervenţiilor chirurgicale sau al injectării de diverse substanţe.

     Titan foloseşte lumina din spectrul infraroşu (lungime de undă 1100-1200 nm), controlat, în deplină siguranţă, pentru a încălzi dermul. Încălzirea produce contractarea imediată a colagenului din derm, conducând la întinderea pielii. În timpul procedurii, suprafaţa pielii (epidermul) este protejată în permanenţă prin fazele de răcire care alternează controlat cu încălzirea. Toate, cu aceeaşi piesă de mână Titan. După procedură, producţia nouă de colagen provoacă în continuare întinderea pielii, îmbunătăţind aspectul pielii laxe, al ridurilor sau al şanţurilor nazo-labiale, de exemplu.

     Au fost tratate cu succes multe zone ale corpului care prezentau piele lăsată. Pielea laxă de pe partea inferioară a feţei, de pe gât şi de pe abdomen a răspuns deosebit de bine la tratament, fără reacţii adverse sau complicaţii.

     Deoarece procedura folosită de Titan constă în încălzirea ţesutului aflat sub suprafaţa pielii, pot fi trataţi pacienţii cu orice tip de piele. Posibili pacienţi sunt bărbaţi şi femei de orice vârstă şi tip de piele.

      Un singur tratament a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienţi, dar, din experienţa clinicii noastre, recomandăm două şedinţe pe an la un interval de şase luni una de alta.

     Imediat după tratament, puteţi observa o uşoară înroşire şi inflamare a pielii în zona tratată. Ambele efecte vor dispărea în câteva minute.  

     În cazul unor pacienţi, rezultatele au fost observate imediat datorită efectului ”flash”. Totuşi, pentru cei mai mulţi pacienţi, rezultatele vor deveni vizibile pe parcursul următoarelor trei până la şase luni, timp în care reţeaua de colagen din derm se regenerează.

     La fiecare puls Titan, veţi simţi o scurtă senzaţie de căldură. Toţi pacienţii se simt confortabil fără niciun fel de anestezie.

   Este un tratament neinvaziv, nu lasă urme, pacientul nu este scos din circuitul socioprofesional şi se poate face în orice anotimp. Contraindicaţiile tratamentului sunt foarte puţine, colagenozele, tratamentul cu antibiotice fotosensibilizante, tratamentul cu retinoizi aromatici, săruri de aur şi în timpul sarcinii.

Comentarii


Andreea zahan

Buna ziua....as dori sa stiu daca cu acest tratament se poate îndepărta excesul de piele rămas in urma unei cezariene....dar daca se pot îndepărta si vergeturile

March 13, 2016, 12:51 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha