None

Terapiile naturale ”anti aging”

     Dorinţa secretă a omului de a-şi depăşi condiţia de muritor a apărut încă din zorile civilizaţiei şi persistă sub diferite forme şi astăzi.

     Antidotul îmbătrânirii există doar în legende, basme, science-fiction.

     Plecând de la ameliorarea aspectului somatic prin estomparea markerilor de vârstă înaintată, terapiile ”anti aging” plusează, în momentul actual, influenţarea biochimiei îmbătrânirii, accesând resorturile încetinirii reacţiilor oxidative care au rol cert în degradarea histologică a fibrelor elastice din imensul ecran care se numeşte piele.

     Complexitatea fenomenelor impun o abordare multidisciplinară, dar începutul odată făcut necesită găsirea unor soluţii eficiente şi cu costuri rezonabile.

     Terapiile naturale sting “procesele agresive oxidative”.

     Plantele din compoziţia Ursomax (Elidor) – produs de avangardă inspirat de natură, restabilesc rapid integritatea neuroendocrină şi digestivă, fiziologică, afectate de hibernarea de peste 6 luni a ursului carpatin. Acesta poate reveni rapid la viaţa sălbatică sărind peste perioadele de aşa-zisă convalescenţă, tocmai datorită substanţelor active prezente în plantele apărute în perioada timpurie.

     Ursomax (Elidor) este un reglator hormonal, normalizând activitatea hormonală.

     Ursomax (Elidor) este o piesă importantă naturală în terapiile ”anti aging” prin protecţia antioxidativă.

     Se administrează câte 4 comprimate pe zi, 2 la ora 8 şi 2 la orele 14, în cure de cca 15-20 zile (administrarea după orele 14 poate produce insomnii).

     Carofort Plus, un alt produs original al Laboratoarelor Elidor, reprezintă, metaforic vorbind, un buchet de substanţe antioxidative foarte puternice.

     Tandemul Cătină-Afină din “umbrela” antiinflamatore şi antiinfecţioasă restabileşte parametrii fiziologici la nivel optimal.

     Şi Carofort Plus (Elidor) se administrează câte 4 comprimate pe zi, 2 la ora 8 şi 2 la orele 14, în cure de cca 15-20 zile (precauţie la administrarea după orele 14 deoarece poate produce insomnii).

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha