None

Tehnologia TDP – o alternativaă eficientă în terapia afecţiunilor inflamatorii

    Aşa cum se ştie, în terapia afecţiunilor inflamatorii, datorită fectelor analgezice, antipiretice şi antiinflamatoare, medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene reprezintă una dintre cel mai frecvent utilizate clase de medicamente.

    Din nefericire, utilizarea antiinflamatoarelor nesteroidiene este asociată frecvent cu apariţia de efecte adverse.

    Problema majoră a utilizării antiinflamatoarelor nesteroidiene este reprezentată de complicaţiile digestive: de la o simplă durere abdominală, la complicaţii severe, cum ar fi ulcerul gastro-intestinal, hemoragie sau perforaţie digestivă.

    Diminuarea efectelor digestive poate fi realizată prin administrarea unei medicaţii cu rol protector digestiv sau prin reducerea dozelor.

   Sau prin folosirea unor terapii alternative, terapii fară substanţe active care să se absoarbă în organism.  

    O astfel de terapie alternativă este bazată pe o tehnologie inovatoare, tehnologia TDP.

    TDP este un acronim pentru " Teding Diancibo Pu" care înseamnă spectru electromagnetic special .

    Această tehnologie a aparut in anii 70. Povestea despre descoperirea tratamentului începe într-o fabrică de ceramicaă şi o mină de lut negru în China rurală.

    Aici, în ciuda unui mediu de lucru greu, în care lucrătorii au fost expuşi la condiţii extreme de frig, umezeală şi ăldura, aceştia au avut o incidenţă foarte scazută la boli. Toţi ceilalţi oameni din zonă sufereau de diverse afecţiuni, cu excepţia celor care lucrau în mina de lut!

    Acest fenomen nu a ramas neobservat şi o echipă de cercetători, conduşi de Dr. Gou Webin a fost trimisă cerceteze fenomenul. După investigaţii ulterioare, factorul de diferenţiere a fost determinat ca fiind undele electromagnetice emise de lutul fierbinte şi zgura fierbinte. Analiza de lut a descoperit peste 33 de minerale care sub acţiunea căldurii, emit unde electromagnetice cu spectru special.

     Experimentele de mai târziu au condus la un brevet de invenţie – tehnologia TDP.  

    Experimentarea tehnologiei TDP a început în 1979, în 36 universităţi, 45 şcoli , 41 institute de cercetare, 250 spitale.3000 de medici şi cercetători medicali au format o organizaţie internaţională TDP, în scopul efectuării de studii clinice legate de efectele terapiei minerale cu tehnologia TDP.  

     Rezultatele cercetării, în 1985, au arătat că terapia cu cu minerale TDP a fost folosită cu succes pentru a trata peste 30 de boli diferite umane şi animale. Peste şasezeci de milioane de persoane au primit îngrijiri medicale bazate pe tehnologia TDP.

    Organismul uman se bazează pe minerale şi vitamine pentru a se repara şi reconstrui în sine. Atunci când sistemul imunitar este slăbit, obosit, stresat, este nevoie de minerale pentru a reconstrui şi repara starea de sanatate! În fapt, organismul utilizează mineralele în forma lor ionică, nu în forma lor metalică.

    Aşa cum a fost descoperit, tehnologia TDP foloseşte peste 33 de minerale, necesare organismului uman.

    Când aceste minerale sunt supuse acţiunii căldurii, ele trec în stare ionizată, sub forma de  banda specială de unde electromagnetice de la 2 la 25 (microni), cu lungime de undă si 25 - 35 MW / sq.cm în intensitate. Aceste lungimi de undă coincid cu lungimile de undă şi intensitatea undelor electromagnetice eliberate de organismul uman şi prin urmare, sunt mai bine absorbite – aşa numita " absorbţie selectivă"

    Această energie absorbită  produce multe efecte terapeutice asupra organismului uman:

  • ajută la generarea a diverşi stimuli biochimici benefici, care lipsesc sau sunt în cantitate scăzută în  organism în cazul unei boli, accident sau rănire
  • accelerarează descompunerea structurilor instabile, cum ar fi celulele moarte
  • îmbunătăţeşte imunitatea şi funcţiile de adaptare ale organismului.
  • dilatarea vaselor de sânge şi creşterea fluxului de sânge şi a saturaţiei de oxigen
  • consolidarea funcţiei celulelor albe din sânge şi creşterea răspunsului imun
  • ajută la stimularea hipotalamusului, care controlează producerea de stimuli neurochimici, ce controlează somnul, starea de spirit, durerea, tensiunea arterială.

    Cu alte cuvinte : tehnologia TDP îmbunătăţeşte starea elementelor minerale din organism, îmbunătăţeşte micro-circulaţia,  reduce inflamaţia, îmbunătăţeşte şi echilibrează metabolismul, reduce durerea, creşte imunitatea!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha