41
None

TERAPIA SCRAMBLER

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul sindroamelor dureroase cronice refractare la terapia conventionala, clinica NeuroPain vine in ajutorul pacientilor cu acuze dureroase complexe, de durata, dar și a celor acute ce afecteaza calitatea vietii pacientului.

Durerea este simptomul care aduce cel mai frecvent pacientul la medic. Nu ne temem de nimic așa cum ne temem de o boală care se manifestă prin dureri progresive; undeva în subconștient există teama că la un moment dat durerile vor deveni insuportabile.

CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA TERAPIA SCRAMBLER:

Terapia SCRAMBLER http://neuropain.ro/tratamentul-durerii/  este o terapie ce utilizeaza dispozitivul MC-5A (Calmare), in lupta cu durerile cronice sau oncologice.

MC-5A este un dispozitiv medical bazat exclusiv pe principiul stiintific al SCRAMBLER THERAPY, utilizat in cazurile de durere cronica neuropatica si oncologica severa, chiar si in cazurile  rezistente la opiacee.

In Romania dispozitivul detine avizele necesare pentru utilizare din anul 2013.  Clinica NeuroPain este singurul loc din Romania unde se foloseste Terapia Scrambler. Echipa noastra medicala fiind singura care detine certificatul de utilizare al aparatului eliberat de catre inventatorul sau, Prof. Giuseppe Marineo.

Principiul care sta la baza funcţionării dispozitivului MC-5A este cel al „reprogramarii” neuronale folosind curenti de joasa amplitudine transmiși prin electrozi de suprafață amplasați în proximitatea zonelor cu durere severă, ce transmit informații artificiale de tip ”self” și ”nonpain” către centrii nervosi superiori care procesează informațiile dureroase.  In felul acesta creierul este „convins” ca acele centre de durere nu mai exista (principiul ”retrain the brain”).

Pentru pacienții care răspund la terapie, ameliorarea durerilor severe se produce rapid și, de regulă, după parcurgerea unui set complet de proceduri, rezultatele sunt durabile în timp. Această terapie permite renunțarea la medicație cronică, nu are reacții adverse, nu dă dependență și/sau adicție, așa cum se întâmplă cu multe din intervențiile convenționale de terapia durerii.

Terapia SCRAMBLER este un tratament extrem de eficient, cu efecte de lungă durată. Studiile clinice au arătat că tehnologia reduce cu succes durerea la peste 80 % din pacienţii trataţi.

Pentru programari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0787.742.218 sau 021/313.78.69.

Mihai Lucian Bacanu

Director general NeuroPain

Comentarii


CRISTESCU STELIANA

buna ziua, va rog sa-mi spuneți dacă aoaratul utilizat de dvs.se poate utiliza la tratarea tinitusului. Mulțumiri!

July 1, 2021, 9:42 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha