None

Sursa ideala de Vitamina D - uleiul din ficat de cod

     Uleiul din ficat de cod - o excelenta solutie naturala pentru combaterea pericolului rahitismului

     Vitamina D si Omega-3, metoda traditionala de combatere a rahitismului si stimulare cognitiva     

     Rahitismul este o boala a copilariei si a adolescentei.Copiii nascuti prematur sunt primii predispusi la rahitism, dar si cei ai caror mame nu au beneficiat de o alimentatie potrivita sau au o serie de afectiuni care îngreuneaza absorbtia intestinala si asimilarea vitaminei D (”vitamina antirahitica”) si a calciului, chiar si în cazul în care aportul alimentar este satisfacator.

     Prevenirea rahitismului

     Pentru a preveni instalarea rahitismului este necesar ca, de la începutul ultimului trimestru de sarcina, sa i se administreze mamei zilnic un supliment de vitamina D si de calciu. Fatul le va prelua de la mama si-si va realiza rezervele necesare. Dupa nastere, indiferent de modul de alaptare, la sân sau cu lapte praf, se impune asigurarea unor suplimente de vitamina D si de calciu. În primii doi ani, necesarul zilnic este considerat a fi în jur de 500-800 U.I., iar apoi, pâna la cel putin la cinci ani, trebuie asigurat suplimentul necesar de vitamina D.      Un studiu pe cca 1000 de persoane a aratat ca este mai important un aport suplimentar de vitamina D decât exagerarea consumului de produsecu calciu.

     Uleiul de peste, o excelenta sursa de vitamina D si o solutie optima pentru combaterea rahitismului

     Uleiul din ficat de cod este o sursa ideala de vitamina D si vitamina A, precum si de acizi grasi Omega-3, care cumuleaza avantajele vitaminei D pentru fixarea calciului si al Omega-3 pentru dezvoltarea functiei cognitive (sporirea atentiei, reducerea agitatiei, stabilizarea dispozitiei, chiar ameliorarea ADHD si a unor tulburari de comportament ale copiilor), ceea ce îl face un remediu simplu, natural si eficient în rahitism, dar si în osteoporoza si la refacerea osului dupa fracturi.

      La copiii care au consumat constant ulei de peste s-a observat o îmbunatatire a functiei cognitive, chiar si ameliorarea ADHD, dar si asigurarea cresterii normale a dintilor (usureaza eruptia dintilor si reduce riscul de aparitie a cariilor) si a oaselor, o buna dezvoltare oculara, favorizând o dezvoltare armonioasa, viguroasa a corpului. Este deja un lucru dovedit - copiii care iau suplimente cu ulei din ficat de cod sunt mai inteligenti si nu mai sunt afectati de rahitism!

     20% dintre copiii mici din tara noastra sufera de rahitism, iar studii din Marea Britanie arata ca 50% din populatia adulta prezinta iarna deficiente de vitamina D. E o adevarata „epidemie“ de rahitism! Statele europene ar trebui sa adopte politici sociale adecvate care sa promoveze o alimentatie corecta, un mod de viata mai activa pentru copii si asigurarea suplimentelor necesare, asa cum odinioara se administra ulei de peste în scoli.

     Uleiul de peste pur islandez, Uleiul din ficat de cod pentru copii îmbogatit cu Omega-3 si vitamina D, Uleiul din ficat de cod natural, Uleiul din ficat de cod cu aroma de lamâie sau Uleiul din ficat de cod capsule sunt usor de administrat, au gust placut, sunt pure si eficiente, fiind recomandate atât copiilor, cât si adultilor si seniorilor.

www.sagasantate.ro

Tel. 0722.810.692

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha