5
None

Spitalul Monza București, dedicat inimilor noastre

Spitalul Monza Bucureşti a fost centrat, încă de la început, pe dezvoltarea serviciilor medicale, pentru a răspunde celor mai complexe nevoi ale pacienţilor săi, la cele mai înalte standarde. Astfel, datorită calităţii serviciilor medicale integrate şi personalizate pentru fiecare pacient în parte, datorită investiţiei în tehnologii de ultimă generaţie, dar şi echipei profesioniste de medici, Spitalul Monza Bucureşti şi-a câştigat o poziţie de top în cadrul sistemului privat de sănătate din România.

Pentru ca pacienţii săi să beneficieze de cele mai înalte standarde de îngrijire, Spitalul Monza Bucureşti investeşte continuu în serviciile sale medicale, dar şi în tehnologia medicală ultraspecializată.

“Filosofia Spitalului Monza Bucureşti se bazează pe o dezvoltare şi o îmbunătăţire continuă a departamentelor medicale, a echipei de medici şi a serviciilor oferite în cadrul spitalului. Nevoile pacienţilor sunt din ce în ce mai mari şi mai complexe, astfel că aici, la Spitalul Monza Bucureşti, încercăm să oferim oamenilor cea mai eficientă soluţia medicală, dar şi siguranţa şi calitatea serviciilor medicale la cel mai înalt nivel, zi de zi.”  a declarat doamna Carmen Drăgan, Preşedinte Spitalul Monza Bucureşti.

Spitalul Monza Bucureşti pune la dispoziţia pacienţilor săi o gamă largă de servicii integrate de chirurgie cardiovasculară, medicină internă, chirurgie generală, ortopedie, radiologie şi imagistică medicală. Spitalul Monza Bucureşti s-a remarcat în peisajul medical românesc prin Centrul de Excelenţă în Chirurgie Cardiovasculară, ultraspecializat în efectuarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive şi invazive cardiace şi vasculare. Datorită dotărilor tehnologice de cel mai înalt standard, echipa medicilor de la Spitalul Monza – Centru Cardiovascular a reuşit să realizeze intervenţii în premieră pentru România.

Spitalul MonzaBucureşti  - Centru Cardiovascular este prezent în sistemul medical privat din România de la sfârșitul anului 2012. Pentru informaţii suplimentare despre serviciile medicale oferite de Spitalul Monza, vă invităm să accesaţi site-ul www.spitalulmonza.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha