None

Solaguttae Usturoi cu Vâsc+Păducel susţine sistemul cardiovascular

     Boala cardiovasculară este situată pe primul loc dintre cauzele de mortalitate în Europa, cu un procentaj mai crescut în rândul femeilor (55% din decese) decât la bărbaţi (43% din decese), potrivit Cartei Europene a Sănătăţii Cardiovasculare (European Heart Health Charter).

     Boala ucide mai mulţi oameni decât toate formele de cancer la un loc şi este responsabilă de aproximativ jumătate din totalul deceselor, cauzând peste 1,9 milioane de decese în fiecare an în Uniunea Europeană. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în România rata mortalităţii din cauza afecţiunilor cardiovasculare este de 61%.

     Principalii factori de risc pentru boala cardiovasculară sunt nivelul ridicat al colesterolului sanguin, tensiunea arterială crescută, fumatul, obezitatea, diabetul zaharat, consumul excesiv de alcool, lipsa activităţi fizice şi stresul psihosocial. Cu toate acestea, boala cardiovasculară poate fi prevenită, iar prin reducerea factorilor de risc, incidenţa bolilor cardiovasculare va scădea cu mai mult de jumătate, potrivit OMS.

     Solaguttae Usturoi cu Vâsc+Păducel, de la Dr. Poehlmann & Co GmbH, susţine sistemul cardiovascular. Creat în Germania, utilizându-se ingrediente active din plante tradiţionale. Solaguttae Usturoi cu Vâsc+Păducel este eficient în arterioscleroză, ajută la menţinerea concentraţiei normale de colesterol în sânge, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, scade tensiunea arterială şi este benefic în afecţiunile cardiace cronice, angină şi aritmie.

     Solaguttae Usturoi cu Vâsc+Păducel conţine extracte uleioase din: bulbi proaspeţi de Usturoi (Allium sativum) 60 mg, ramuri de Vâsc (Viscum album) 24 mg, fructe de Păducel (Crataegus oxycantha) 48 mg.

     Usturoiul este un protector al principalelor aparate care asigură funcţionarea normală a organismului (circulator, digestiv, endocrin şi urinar). Efectele terapeutice ale usturoiului asupra sistemului circulator: scade colesterolul şi trigliceridele serice, previne instalarea aterosclerozei şi are un pronunţat efect de antiagregant plachetar; este hipotensiv, îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi reduce spasmele vasculare (chiar şi în arterită). Este coronarodilatator cu indicaţii în cardiopatia ischemică şi bradicardizant. Usturoiul introdus în alimentaţia zilnică potenţează acţiunea hipotensivă a vâscului.

     Vâscul are proprietăţi hipotensive puternice (scade tensiunea arterială) şi cardiotonice. Este vasodilatator coronarian şi periferic; are activitate bradicardizantă. Ameliorează ateroscleroza şi tulburările renale determinate de o tensiune ridicată.

     Păducelul acţionează ca un sedativ cardiac, sedativ nervos, cu efect vasodilatator; utilizat în crizele de angor (angină), este hipotensiv şi uşor astringent; este recomandat în dereglări cardiace, palpitaţii, ischemii şi în insomnia cardiacilor, tulburări de menopauză.

    Prin compoziţia sa naturală, Solaguttae Usturoi cu Vâsc+Păducel este bine tolerat de organism şi poate fi eliberat din farmacie fără reţetă, la indicaţia medicului/farmacistului sau la cererea pacientului.

     Mod de administrare: Adulţi şi adolescenţi peste 12 ani : 1-2 capsule x 3 ori/zi înainte de mese, cu apă. Forma de prezentare: cutie conţinând 240 capsule gelatinoase gastrorezistente. Preţ: 59.41 lei Info: Acest preţ are caracter informativ, poate fi diferit de la o farmacie la alta sau se poate modifica în timp. Acest produs este un supliment alimentar. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

      Produsul este distribuit în România de Top Diagnostics. www.topdiag.com

Comentarii


IONESCU FLOREA

Am nevoie de acest medicament fiindca este util bolilor mele:boala cardiovasculara,colesterol, tensiune a rteriala si diabet zaharat. Medicamentul Solaguttae Usturoi ca Vasc+Paducel...

Feb. 18, 2011, 7:09 p.m.
6
1

Constantin

D-le Ionescu\\\\r\\\\nmedicamentul Solugattae se poate cumpara din Germania fara reteta si costa cca 25 Euro/ 250 tablete.\\\\r\\\\nVa dorescs cele bune

Feb. 17, 2012, 11:07 a.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha