None

Sanatate, tinerete, frumusete

Endermologia este un tratament revoluționar, non-invaziv, anticelulitic și de lipomasaj prin care celulita este controlată, tratată și formele corpului remodelate. Acest tratament este efectuat cu ajutorul aparatului Cellu M6 – cel mai nou aparat în lume la ora actuală în domeniul remodelării corporale. Cellu M6 îmbină trei tipuri de tratamente:

sănătate – prin programul de drenaj limfatic, prin stimularea circulației sanguine și limfatice, relaxare, acționează asupra durerilor locale și asupra contracturilor musculare.

frumusețe – programe anticelulitice, eliminarea toxinelor, apei și grăsimilor de la nivelul hipodermului, tonifierea, remodelarea și recăpătarea elasticității pielii prin acțiunea sa asupra secreției de colagen și elastină.

pentru sportivi – programe pentru recuperarea entorselor musculare, întinderi de ligamente, relaxare.

Tratamentul de endermologie este individualizat, numărul de ședințe de tratament se stabilește după diagnosticare în funcție de tipul și gradul celulitei, de stilul de viață al persoanei respective.

În cazul tratamentelor anticelulitice, este necesară urmarea unei cure de sănătate, a unui regim de viață echilibrat și sănătos, consumul de legume, fructe, carne slaba (piept de pui fără pieliță, carne de vită), pește, multe lichide, ceaiuri, sucuri naturale – se vor evita băuturile acidulate, cafeaua, băuturile alcoolice, tutunul, consumul de carne grasă, prăjeli, dulciuri, asocieri de alimente cum ar fi carne - cartofi, carne – pâine/ paste. Ar fi indicat ca mesele să se ia la ore fixe în fiecare zi. Este bine să se folosească produse anticelulitice profesionale (creme, geluri).

Se poate asocia tratamentul de endermologie cu efectuarea exercițiilor fizice sau cu un tratament de electrostimulare.

Electrostimularea este o activitate asemenea fitness-ului, 45 de minute de electrostimulare echivalând cu 4-5 ore de gimnastică. Electrostimularea ajută la tonifierea musculaturii si a pielii, la eliminarea grasimilor, la cresterea circulatiei sanguine si a metabolismului.

Drenajul limfatic acționează asupra reglării sistemului limfatic, ce are rolul de a elimina toxinele din organism. Este necesar persoanelor cu circulație deficitară, picioare și mâini umflate, dureri la nivelul membrelor. Aparatul efectuează o presoterapie asupra mâinilor și picioarelor sau a corpului în întregime. Sunt necesare 8-10 ședințe de 2 ori pe săptămână. Nu este recomandat persoanelor ce prezintă tromboflebite, varice, boli grave de inimă.

Tel:021 322 4004/0731 871 968

www.dermavital-med.ro

office@dermavital-med.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha