None

Sa vorbim despre stil?

vorbim despre stil…

5928

Imaginea personală se construieşte în funcţie de alegerile făcute în privinţa vestimentaţiei, a locurilor frecventate, a cercului de prieteni, a stilului de viaţă.

Oamenii reprezintă produsul grupului din care fac parte. Zi de zi, de multe ori, fără a fi conştienţi, ”împrumutăm” cuvinte, expresii, păreri, pe care, ulterior, le introducem în stilul nostru de viaţă.

Femeia secolului XXI are un caracter complex, urmăreşte un scop precis în viaţă, este la curent cu noutăţile în ceea ce priveşte moda şi încearcă să introducă aceste noutăţi în propriul stil de viaţă.

Vestimentaţia, încălţămintea, produsele cosmetice, accesoriile sunt atribute ale frumuseţii exterioare, prin care femeia îşi pune în valoare calităţile, personalitatea.

Ochelarii de soare reprezintă un accesoriu obligatoriu pentru orice femeie modernă. Acest accesoriu, atât de important şi de personal, ne protejează de efectele negative ale radiaţiilor ultraviolete emise de soare, dar, în acelaşi timp, ne conferă un stil propriu, o imagine îmbunătăţită.

Ochelarii de soare se aleg în funcţie de personalitatea fiecăreia dintre noi, conform propriului stil de viaţă.

Femeia Stylish

Este mereu în pas cu moda şi alege din tendinţele sezonului numai articolele care o pun în valoare. Este tipul de femeie care reuşeşte în viaţă prin propriile puteri, care învaţă în permanenţă câte ceva, care încearcă să găsească echilibrul. Este tipul de femeie care şi-a construit o carieră, dar care se poate lăuda şi cu o viaţă de familie. Stilul ales de ea este întotdeauna potrivit indiferent de situaţia în care se află: formală/relaxată, profesională/de familie.

Ochelarii de soare aleşi sunt în general simpli, de culoare închisă, potriviţi în orice situaţie.

Femeia Fashion Victim

Este tipul de femeie care îşi procura încălţămintea de la Milano, iar parfumurile şi cosmeticele de la Paris. Este o femeie mereu ocupată, în centrul atenţiei, face parte dintr-un grup trendy. Este pasionată de tot ceea ce înseamnă fashion, citeşte cu mare pasiune toate revistele de modă. Frecventează localuri de lux şi este mereu înconjurată de prietenele sale. Ochelarii de soare reprezintă pentru ea un atú ,un accesoriu obligatoriu şi îi alege cu mare grijă, în funcţie de sezon, de starea de spirit.

Femeia nonconformistă

Este tipul de femeie care preferă un stil de viaţă exuberant, nu frecventează decât câteva localuri unde întâlneşte persoane asemănătoare ei, preferă atmosfera familială. Este în pas cu moda, iar când este vorba despre calitate, niciun preţ nu este prea mare. Preferă să-şi petreacă timpul alături de prieteni, îi place comoditatea.

Femeia romantică

Este tipul de femeie care încă mai “copilăreşte”. Preferă culorile vii, în special roz, atât în vestimentaţie cât şi în decorarea casei. O bucură micile plăceri ale vieţii; pentru ea luxul reprezintă lipsa grijilor. Adoră surprizele, mai ales când vin din partea persoanelor dragi ei. Îşi aminteşte cu plăcere de copilărie, iar din albumul ei nu lipsesc poze în care apare în ipostaze haioase. În materie de ochelari de soare preferă culorile vii şi strasurile.

Femeia sportivă

Femeia sportivă adoră, în primul rând, natura. Este energică, mare amatoare de sporturi şi îi place să-şi trăiască viaţa la maximum. Timpul liber este foarte important, ea preferând să şi-l petreacă alături de prieteni şi de familie. Preferă să se îmbrace lejer, cu o pereche de jeanşi, un t-shirt şi o pereche de pantofi sport. În materie de ochelari de soare îi preferă pe cei simpli şi confortabili, potriviţi pentru orice situaţie.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha