None

Rupe lantul infectiei cu Spray-ul dezinfectant pentru suprafete Dettol

     Sanatatea ta si a familiei tale este pe primul plan. Microbii se pot dezvolta pe orice suprafata sau obiect cu care intri in contact. Atat zonele din bucatarie cat si obiectele sanitare din baie sau clantele, toate reprezinta un risc de transmitere a microbilor. Doar simpla curatenie de zi cu zi nu elimina toti microbii. De aceea e foarte important sa dezinfectezi aceste suprafete. Folosind regulat Spray-ul dezinfectant pentru suprafete Dettol se elimina 99,9% din bacteriile si virusurile comune, inclusiv pe cele raspunzatoare pentru raceala, gripa, mucegai si igrasie.

     Acesta este usor de folosit, rapid si eficient, il poti folosi pentru dezinfectarea zonei unde prepari mancarea, pe clante, sub chiuvete, pe scaunele pentru copii, in si in jurul cosului de gunoi, in camerele unde se afla bolnavi, pe cada de dus, pe vasul si capacul de toaleta si in jurul acestuia.

     Produsele antibacteriene Dettol sunt disponibile doar in farmacii, fiind singura gama recomandata de Societatea Romana de Pediatrie. Pret recomandat– 29  ron (TVA inclus).

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha