26
None

Rupe lantul infectiei

     Copii sunt in permanenta expusi virusurilor si bacteriilor. Suntem foarte atenti la sanatatea copiilor nostri si a intregii familii. Ne educam copii sa se spele cat mai des pe maini, mai ales ca foarte multe boli se raspandesc din cauza unei igiene precare. Dar ce  putem face cand suntem in locuri de joaca sau in spatii unde nu avem acces la apa si sapun? Pentru astfel de situatii este recomandat sa ai la indemana gelul antibacterian pentru maini Dettol.

     Substanta activa din acesta distruge 99,9% dintre bacteriile si virusurile comune, inclusiv pe cele raspunzatoare pentru raceala si gripa. Gelul antibacterian Dettol este testat dermatologic si are un miros placut. In plus este mic si il poti strecura in geanta pentru a-l folosi oriunde ai nevoie.

     Dettol vine in ajutorul tau cu inca 2 produse antibacteriene si anume: spray-ul pentru suprafete si sapunul lichid . Spray-ul pentru suprafete Dettol poate fi folosit atat in bucatarie cat si in baie, practic pe toate suprafetele care prezinta un risc de transmitere a microbilor.

     Produsele antibacteriene Dettol sunt disponibile in farmacii, fiind singura gama recomandata de Societatea Romana de Pediatrie.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha