14
None

Rolul şi beneficiile terapiei A.R.T.

A.R.T.® reprezintă un acronim pentru Aminoacids Revitalization Therapy - Terapia de Revitalizare pe Bază de Aminoacizi. Rezultat al numeroaselor cercetări ale Laboratoarelor Professional Dietetics din Milano, A.R.T.® reprezintă un tratament medical estetic menit să corecteze defectele cutanate (riduri, cicatrici etc.) cauzate de deficitul de colagen şi elastină la nivelul pielii.

Cum acţionează A.R.T.®

Ridurile apar în urma “slăbirii” ţesutului cutanat, care îşi pierde proprietăţile elastice şi capacitatea de a se adapta la mişcările faciale şi la forţa de gravitaţie.

Această pierdere a rezistenţei se datorează deteriorării fibrelor de colagen, elastinei şi a tuturor componentelor pielii. Deşi procesul îmbătrânirii cutanate începe în jurul vârstei de 25 de ani, acest fenomen poate avea loc şi mai devreme (“îmbătrânire prematură”), în special în caz de dietă deficitară, fumat, stres, expunere repetată şi prelungită la razele UV (soare sau solar), tratamente cu anumite medicamente (în special corticoizi) etc.

Datorită formulei sale speciale pe bază de L-aminoacizi (care reprezintă 70% din structura colagenului) şi acid hialuronic, A.R.T.® contribuie la contracararea fenomenului de îmbătrânire cutanată prin reactivarea metabolismul celular şi a producţiei de colagen şi elastină, cele doua proteine esenţiale pentru sănătatea şi frumuseţea pielii tale.

În ce constă terapia A.R.T.®

Terapia A.R.T. asigura pielii în proporţie de 100% necesarul de aminoacizi şi acid hialuronic:

Pe cale intradermică: Jalupro®

Pe cale orală: Proglyme® soluţie buvabilă

Pe cale topică: Proglyme® linia dermocosmetică

Produsele A.R.T. administrate corect şi conform protocolului prescris de medicul currant, acţionează atât separat cât şi synergic şi sunt bine tolerate de toţi pacienţii.

Aminoacizii

Deseori consideraţi „elemente care întreţin viaţa”, aminoacizii reprezintă substanţe de foarte mare importanţă din organismul nostru, datorită faptului că ei stau la baza formării tuturor proteinelor din corp, inclusive proteinelor pielii (colagenul, cheratina şi elastina) cu rolul special de a regenera celulele şi ţesuturile, susţinând dezvoltarea şi vindecarea acestora.

Colagenul

Acesta reprezintă cea mai abundentă proteină a ţesutului de susţinere al pielii şi, împreună cu ELASTINA, asigură tonusul, elasticitatea, hidratarea şi supleţea pielii.

Acidul hialuronic

Este o substanţă care se găseşte în mod natural în pielea noastră. El are rolul de a reţine apa la nivelul pielii şi de a ţine laolaltă fibrele de colagen şi elastină, asigurând hidratarea acestora.

Numeroase studii clinice au demonstrat faptul că, acţionând în sinergie cu aminoacizii, acidul hialuronic are un rol deosebit de important în sinteza colagenului, estomparea imperfecţiunilor pielii (riduri, cicatrici) şi la vindecarea mai rapida a leziunilor produse de acnee sau din alte cauze.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha