30
None

Remedii ayurvedice împotriva alergiilor

Alergia este o reacţie anormală a organismului la una sau mai multe substanţe, inofensive în general pentru marea majoritate a oamenilor. Substanţele care provoacă reacţii alergice poartă denumirea de alergeni.

Alergia este o reacţie anormală a organismului la una sau mai multe substanţe, inofensive în general pentru marea majoritate a oamenilor.

Strănut, rinita, mâncărimi, urticarie, palme umflate, ochi lăcrimând, respirație dificilă și șuierătoare, durere în piept... sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute manifestări alergice.

Alergiile pot fi prevenite în două moduri:

1. prin întărirea sistemului imunitar – sistemul imunitar se dezvoltă de la vârsta de sugar și este necesară susţinerea  lui eficientă prin alimentație, sport, odihnă adecvată, stil de viață sănătos;

2. prin contactul dirijat (limitat) cu antigenul – urmărim ca o persoană cu potențial alergogen să nu fi expus excesiv la antigene cu potenţial alergic, mai ales în perioadele de oboseală intelectuală, psihică, fizică sau de boală.

Medicina traditională indiană, Ayurveda, oferă soluții naturale, fără reacții adverse și ușor de administrat în cazul alergiilor.

Studiile clinice au demonstrat ca cele mai eficiente produse, in aceste formule sunt:

LIVECOM SIROP si MARGUSA.

LIVECOM Sirop - Protecție și regenerare pentru ficat

LIVECOM sirop  este un remediu ayurvedic natural, marca AYURMED, produs si comercializat de STAR INTERNAȚIONAL MED.

LIVECOM sirop conține substanțe bioactive din plante medicinale ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare și transformare a nutrienților. Stimulează refacerea celulei hepatice lezate și apariția de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și a proceselor degenerative. Asigură absorbția eficientă a nutrienților din tubul digestiv și susțin ficatul în desfășurarea corectă a proceselor metabolice și la eliminarea deșeurilor și toxinelor din organism. LIVECOM sirop susține procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la digestia grăsimilor și la menținerea nivelului normal al lipidelor din sânge. Ajută la refacerea organismului după suprasolicitare, oboseală, toxiinfecții alimentare, terapii cu potențial hepatotoxic și în convalescență.

Un alt remediu ayurvedic 100% natural, marca AYURMED, este MARGUSA.

MARGUSA - Purificator natural al organismului.

Suplimentul alimentar MARGUSA este o asociere de plante medicinale ayurvedice cunoscute pentru proprietăţile lor detoxifiante, care susţin procesele naturale de eliminare a toxinelor și menținerea tonusului general al organismului în condiții de suprasolicitare fizică și psihică. MARGUSA ajută la îmbunătățirea circulaţiei sanguine, la mobilizarea de la nivelul ficatului și altor organe a toxinelor în sânge și eliminarea lor la nivelul rinichilor prin urină. Susține funcționarea normală a sistemului digestiv, protejează mucoasa gastro-intestinală și normalizează tranzitul intestinal. Fitonutrienții din plante neutralizează radicalii liberi, asigură protecția celulelor de stresul oxidativ și de procesele degenerative.

Contribuie la echilibrarea sistemului imunitar, menţinând astfel capacitatea de autoapărare a organismului. Detoxifierea organismului și efectele antiinflamatoare și antibacteriene ale substanțelor bioactive din plante ajută la menținerea tonicității și sănătății pielii, fiind un bun adjuvant în acnee, arsuri sau alte probleme ale pielii. De asemenea, purificarea sângelui este importantă și pentru menținerea sănătății sistemului osteoarticular.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha