47
None

ReLEx SMILE, acum putem reduce până la -15 dioptrii combinate miopie și astigmatism miopic

Dacă vă doriți să scăpați de ochelari și aveți dioptrii mari, cu minus, avem și în România echipamentele necesare pentru a vă ajuta. Când vorbim despre dioptrii mari, ne referim -15 dioptrii combinate miopie și astigmatism miopic, -10 miopie sau -5 astigmatism. Tratamentul constă în reducerea dioptriilor cu ajutorul laserului, prin modificarea razei de curbură a corneei.

Tehnica se numește ReLEx SMILE, este a 3-a generație de chirurgie refractivă, cea mai modernă, și se realizează în întregime cu un singur tip de laser, cel cu femtosecunde. Este o tehnică minim invazivă, blândă pentru ochi, ce conservă la maximum țesutul cornean. Procedura este complet nedureroasă, cu vindecare rapidă postoperatoriu.

Femtolaserul cu ajutorul căruia realizăm această tehnică se numește VisuMax cu platformă Smile și este produs de către compania germană Carl Zeiss Meditec. Deoarece folosește nivele scăzute de energie puls și frecvențe înalte, efectele secundare asupra ochiului sunt puține, răspunsul inflamator este minim, iar vindecarea survine foarte repede.

În timpul intervenției Relex Smile, femtolaserul creează o lenticulă în grosimea corneei și o incizie mică, prin care extragem ulterior lenticula. Lenticula are o grosime direct proporțională cu valoarea dioptriei pe care dorim să o reducem.

Pentru a vă pregăti de operație, trebuie să veniți la clinică, unde vom face un control oftalmologic și mai multe investigații, prin care vom evalua oportunitatea unei astfel de proceduri în cazul dumneavoastră. Dacă totul este în regulă, veți urma un tratament cu Vitamina C și picături cu antibiotic, cu două zile înainte de operație. În timpul intervenției se face o anestezie locală cu picături și imediat după veți pleca acasă. Timp de câteva ore puteți avea senzație de „nisip în ochi”, discretă lăcrimare, vedere încețoșată. Simptomele se diminuează pe măsură ce orele trec, iar vederea devine din ce în ce mai bună. Câteva săptămâni veți urma un tratament cu picături, veți purta ochelari de soare și veți evita anumite zone cu factori care pot dăuna ochilor. Vindecarea este rapidă, însă depinde de organismul fiecăruia.

Pentru detalii despre această procedură, vă invit pe website-ul de informare www.scapadeochelari.ro, special creat pentru a vă furniza astfel de informații. Dacă doriți să scăpați de ochelari, vă așteptăm la control. Tehnica Relex Smile se realizează numai în clinica de oftalmologie Ama Optimex, din București. Iar eu, conf. dr. Mircea Filip și dr. Andrei Filip suntem singurii medici chirurgi oftalmologi din România care realizăm această tehnică, pentru reducerea miopiei și astigmatismului cu dioptrii mari. 

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha