None

RESPECTĂ-ŢI MEDICUL !

O campanie a Colegiului Medicilor din România, susţinută de Banca Transilvania, Divizia pentru Medici

     Colegiul Medicilor din România, în parteneriat cu Divizia pentru Medici a Băncii Transilvania, lansează, astăzi, campania “Respectă-ţi medicul!”.

     Succesul actului terapeutic se bazează pe încredere şi respect. Respectul pentru medic reprezintă o garanţie pentru pacient. De aceea, atât medicii, cât şi pacienţii trebuie să conştientizeze că au nevoie de respect reciproc. Medicii trebuie să îşi cunoască drepturile, iar pacienţii trebuie să ştie atât drepturile, cât şi care sunt obligaţiile medicilor. Acestea sunt premisele care au fost punctul de plecare în acest proiect.

     Broşura „Drepturile medicilor”, lansată cu ocazia demarării acestei campanii, abordează teme precum dreptul de exercitare a profesiei de medic, independenţa profesională, secretul profesional, acordarea asistenţei medicale, relaţia cu pacientul, răspunderea profesională, dreptul de a fi apărat de un avocat, publicitatea şi reclama în medicină, dreptul de asociere, medicul antreprenor, atragerea de fonduri europene dar şi o prezentare a Colegiului Medicilor din România şi un sondaj adresat medicilor. Broşura este editată într-un tiraj de 56.000 de exemplare, care vor fi distribuite în spitale, clinici, cabinete, universităţi de medicină dar şi în sucursalele Băncii Transilvania. In cadrul unor unităţi sanitare, instituţii publice şi universităţi vor fi expuse, de asemenea, postere cu informaţii despre acest proiect. Campania va avea şi o componentă online, găzduită de site-urile www.cmr.ro şi www.diviziapentrumedici.ro, dar şi de cele ale partenerilor media.

     “Întotdeauna românii au respectat cei trei piloni ai culturii: preotul, învăţătorul şi medicul. Abandonarea acestui respect este abandonarea tradiţiei şi dezumanizează un popor. Respectându-ţi medicul, te respecţi pe tine însuţi!” - declară prof. dr. Vasile Astărăstoae, Preşedintele Colegiului Medicilor din România.

     "Respectăm profesia de medic, motiv pentru care avem chiar o linie de business – Divizia Pentru Medici - dedicată acestui sector. Ca lideri de piaţă pe segmentul financiar dedicat medicilor, dar şi ca parte a comunităţii, ştim că este important să oferim mai mult decât consultanţă, produse şi servicii financiar bancare: trebuie să le arătăm respectul pe care-l merită şi să promovăm drepturile medicilor", afirmă Robert Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania.

     Echipa Diviziei Pentru Medici este formată din 80 de specialişti din domeniul bancar şi medical. Banca Transilvania are în reţeaua sa de unităţi 10 agenţii dedicate colaborării cu medicii, iar oferta DPM este promovată în toate cele peste 540 de unităţi ale băncii. Peste 23.000 de medici şi cabinete medicale sunt în prezent clienţi ai Băncii Transilvania, valoarea creditelor plasate de BT către segmentul medical fiind de peste 644 milioane lei. Divizia Pentru Medici a fost lansată de Banca Transilvania în 2007, marcând astfel începutul unei relaţii solide a BT cu comunitatea medicală din România.

     Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactacţi Colegiul Medicilor din România: Luminița Vâlcea - Consilier Imagine, 0722.975.314, luminita.valcea@cmr.ro

     Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactacţi Direcţia Marketing şi Comunicare a Băncii Transilvania:

  • Anca Rarău – Director Marketing şi Comunicare, anca.rarau@btrl.ro
  • Laura Petrehuş – Şef Serviciu PR, laura.petrehus@btrl.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha