None

Purofort-un nou punct de vedere in detoxifierea organismului

în detoxifierea organismului

Organismul uman este dotat, genetic vorbind ,cu “aparatură” extrem de performantă pentru eliminarea produşilor de catabolism şi a toxinelor endo şi exogene.

Se pare că, la un moment dat, cantitatea de toxine este atât de mare încât eliminarea lor devine o problemă greu de rezolvat.

De multe ori, un organism puternic intoxicat poate avea un tablou, atât clinic, cât şi de laborator, aparent normal (aşa se explică, la bolnavii cu neoplasm avansat, punerea diagnosticului în faze inoperabile, tardive). Prezenţa unor parazitoze oculte împreună cu anumiţi produşi chimici sintetici (de exemplu, alcoolul izopropilic) poate constitui punctul de pornire în geneza neoplaziilor.

De asemenea, lucrările dentare, prin conţinutul de metale toxice (mercur, nichel, crom anorganic, cobalt etc.) sunt răspunzătoare într-o măsură importantă pentru epidemia de cancer (H. R. Clark). Plombele conţin substanţe toxice precum uretanul, acidul maleic, sau azocoloranţi, care se regăsesc în tumorile celor care suferă de cancer.

H. R. Clark consideră parazitozele drept factor esenţial în producerea şi dezvoltarea neoplaziilor pe fondul imunodepresiei.

Un tratament fitoterapeutic care poate distruge un mare număr de paraziţi (peste 100) este combinaţia între nuca verde, pelin şi cuişoare, într-un cuvânt PUROFORT, produs natural al companiei ELIDOR, numai împreună cele trei plante având efect maxim. Astfel, coaja de nucă verde şi pelinul distrug paraziţii adulţi şi larvele, iar cuişoarele distrug ouăle acestora. PUROFORT contribuie astfel la detoxifierea radicală a organismului uman.

H. D. Clark vorbeşte despre omniprezenţa paraziţilor, ca şi despre stadiile intermediare ale acestora care se regăsesc în organe-ţintă (predominant digestive –pancreas, ficat etc.).

Experienţa noastră cu PUROFORT este edificatoare, putând fi considerat un detoxifiant foarte puternic (prin eliminarea surselor de toxine). Noi obişnuim ca, alături de PUROFORT, să recomandăm DEPUREX (Elidor), care are de asemenea activităţi convergente (detoxifiant, antialergic, diuretic) – dr. Doina Marin

Atât PUROFORT cât şi DEPUREX se administrează câte 3-6 cpr./zi, în cazuri deosebite putând fi mărită doza la 7-8 cpr./zi.

Cărbunele medicinal ELIDOR (produs natural din ghindă) absoarbe din lumenul intestinal toxinele, ca şi resturile de paraziţi, accelerând procesul de detoxifiere. – dr. Sorin Godeanu

Se administrează 3-6 cpr./zi, în funcţie de gravitatea cazului.

Această triadă terapeutică (Purofort, Depurex, Cărbune medicinal) elimină efectiv “încărcătura explozivă” toxică în mod eficient şi silenţios.

Alte avantaje de excepţie: tratamentul nu este toxic, iar durata tratamentului se poate întinde pe o perioadă nedeterminată.

Dr. Doina Marin, medic primar ATI, Tel: 0742.987.584

Comentarii


ioana b

Buna ziua, am astm bronsic alergic, dobandit la serviciu in timp ce, pe parcursul a aproape 2 saptamani, am "facut curatenie" printre niste dosar vechi de zeci de ani, fiind inconjurata deun nor de praf.Acum fac un tratament homeopat, dar uneori seara, tusesc si imi "suiera"trahea, cred. pot sa iau purofort pt ascarizii din plamani? (imunizarea homeopata o fac ptpolen, praf de casa si acarieni).Multumesc.Va sunt recunoscatoare daca imi srieti o solutie !

June 8, 2013, 12:59 p.m.
5
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha