60
None

Purificarea si ingrijirea corpului incepe din interior! Cele mai bune produse pentru corp si minte se gasesc numai la TMA !

 

Incepand cu 25 februarie, va asteptam la Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare - TMA, locul in care expozantii aduc cele mai bune produse alimentare pentru purificare si ingrijire.

„Apa traieste in noi desi noi nu traim in apa, iar sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca”

"Apa ZEN" este o firma tanara, infiintata in 2014, care produce si comercializeaza un produs special, absolut nou pe piata romaneasca: apa alcalina ionizata, extrem de bogata in molecule de oxigen.

Beneficiile Apei ZEN 

Ajuta in combaterea si vindecarea bolilor cronice, cardiovasculare, ale sistemului nervos, digestiv, afectiunilor renale, biliare, dermatologice, mentine silueta, revigoreaza activitatea sexuala, metabolizeaza rapid alcoolul, incetineste imbatranirea prematura, oxigeneaza sangele si celulele, energizeaza instantaneu corpul, hidrateaza complet organismul - este cel mai puternic antioxidant,elimina reziduurile acide din corp, detoxifiaza tesuturile, neutralizeaza radicalii liberi, elimina rapid depunerile de grasime etc.

Apa ZEN este ENERGIE IN STARE PURA.

www.apazen.ro / email: office@apazen.ro, office@apalcalina.ro

Va invita sa pasiti cu incredere intr-o lume dulce si aromata, care va intampina cu o gama completa de produse apicole daruite de albinele harnice din stupinele aflate in Parcul Natural Comana si zona Dobrogei.

La standul FagureleCuMiere.ro veti gasi miere de diferite sortimente (salcam, mana, coriandru, tei, floarea soarelui, rapita, balta, poliflora si altele) in starea ei cu adevarat naturala (fluida, partial cristalizata sau cristalizata), polen crud si uscat, pastura, propolis brut si tincturi de diferite concentratii 30%, 50% si extract de propolis moale de 70%, apilarnil, precum si diferite amestecuri apicole. Livrare gratuita in Bucuresti. 

www.fagurelecumiere.ro

 

Moringa Europa – promoveaza sanatatea

Sanatatea este cea mai importanta si de aceea ea trebuie pastrata cu orice pret. Si daca v-ati saturat sa tot cautati remedii naturiste care nu dau niciun rezultat si nu va imbunatatesc cu nimic starea de sanatate, puteti incerca un produs suta la suta nou si deosebit, adus in Romania doar de Moringa Europe S.R.L.

Cu adevarat "arborele minune"

Desi nu este cunoscut de foarte mult timp, arborele Moringa si-a demonstrat din plin calitatile. Astfel, acesta este foarte bogat in vitamine (A, B, C, E), calciu, fier, magneziu, fosfati si multe alte alte substante foarte benefice organismului. In plus, valorile acizilor Omega 3 sunt foarte ridicate, iar antioxidantii, reprezentati prin valoare ORAC, inregistreaza cea mai mare cantitate dintre toate plantele cunoscute.

Coral Club reprezinta unul dintre liderii din domeniul productiei si promovarii produselor pentru un stil de viata sanatos, cu reprezentante in peste 20 de tari si care detine propriul Departament de Cercetare. Oferim o gama larga de produse din categorii precum: sanatatea organismului, cosmetica, curatenia si armonia casei (100% biodegradabile), accesorii pentru un stil de viata sanatos si confortabil si multe altele, pe care le puteti descopeii discutand cu distribuitorii nostri sau accesand site-ul www.coralorder.com.

De ce trebuie Coral Club sa devina primul dvs. pas spre o noua viata: sanatoasa si activa? Pentru ca noi cautam in intreaga lume metode si tehnici inovative care ne ajuta: sa ne hidratam si sa ne alimentam corect pentru o sanatate mai buna si sa traim intr-un mediu curat si armonios, de aceea garantam: siguranta, eficienta si atractivitate.

 

Program de vizitare TMA:

25 - 27 februarie 2016 (joi-sambata): intre 10.00 si 18.00

28 februarie 2016 (duminica): intre 10.00 si 16.00

Loc de desfasurare: Pavilionul E1 

Acces:Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Tarif acces parcare : 3 lei/ ora

Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare bilete de pe website-ul http://romexpo.ro/bilete/ro/home

TMA este organizat in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei-editia de primavara (www.targuldeturism.ro) si Expo Sport si Agrement - Expozitia de articole sportive, echipamente si accesorii(www.exposport.ro).

 

 

 

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha