None

Oyama Agaricus ajuta copii sa creasca frumosi si sanatosi

Informații generale:

Cele 120 de elemente nutritive, pe care le conține suplimetul Bio Activ, au transformat Oyama Agaricus într-unul dintre cele mai eficiente imunostimulatoare, pentru copiii noștri. Suplimetul conține vitamine, minerale și oligoelemente, care îi ajută pe copii să crească și să se dezvolte frumos, ferindu-i atât de bolile ușoare, specifice copilăriei, cât și de afecțiunile grave, care se cronicizează, la maturitate.

garicus, denumit și Ciuperca Zeilor sau Ciuperca lui Dumnezeu, ajută la asimilarea calciului și magneziului în organism, fără să inducă, în același timp, o poftă exagerată de mâncare (cu efecte negative, pe termen lung), așa cum fac alte suplimente nutritive.

În copilăria foarte mică și mică, Oyama Agaricus ajută la dezvoltarea și întărirea sistemului osos, prin conținutul bogat în vitamina D și previne problemele digestive.

În jurul vârstei de 4 ani, vârstă la care s-a observat că apar primele simptome la copiii predispuși să faca diabet, Oyama Agaricus previne apariția acestei boli.

La vârsta școlară, suplimentul sporește rezistența copiilor la efort și ajută la o mai bună concentrare, datorită conținutului de acid glutamic.

În cazul sugarilor, este suficient ca mama să ia Oyama Agaricus, substanțele benefice transmițându-se, la bebeluș, prin lapte, gata procesate și digerate.

La orice vârstă, suplimentul ajută la o bună odihnă, în timpul nopții, și la un tonus excelent, în timpul zilei.

Rezultate ale studiilor de caz, în diverse afecțiuni severe:

Studiile medicale făcute în marile clinici din Japonia, țară de proveniență a acestui supliment, au dovedit că Oyama Agaricus a făcut adevărate minuni, în rândul micuților care suferă de diverse boli grave:

Glicemia copiilor cu început de diabet a început s= se regleze, în timpul administrării suplimentului.

Copiii cu astm bronșic, care au luat Oyama Agaricus, au avut crize tot mai rare și mai puțin supărătoare.

Investigațiile copiilor cu deficiente cardiac au arătat că fluxul sanguin din inimă a fost îmbunătățit, după administrarea de Oyama Agaricus. Rezistența fizică a acestor copii a crescut, ei ajungând să ducă o viață aproape normală.

Modul de administrare:

Administrarea suplimetului garicus se face în funcție de vârstă și de greutatea corporală a copilului. Pentru o mai bună tolerare a gustului, puteți dizolva suplimentul în ceai neîndulcit sau în lapte.

Singura contraindicație o au copiii alergici la ciuperci.

Pentru mai multe informații despre suplimentul Bio Active și despre administrarea lui, o puteți contacta pe doamna Daniela Inescu-Cismaru, la 0723. 933.017.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha