48
None

ONCODEEP –Teste de ultimă generaţie pentru individualizarea tumorilor canceroase

Dezvăluie unicitatea tumorii tale: îndreaptă-te către un tratament personalizat

1. Pacientul și medicul oncolog stabilesc tipul de analiză și momenul expedierii biopsiei tumorale. Ce este OncoDEEP ? OncoDEEP este cea mai avansată tehnologie care poate ajuta medicii oncologi sa facă cea mai bună alegere din terapiile existente, sau să găsească terapii în curs de dezvoltare care ar putea trata cu succes particularitățile bolii tale. Descoperiri științifice efectuate asupra studiului dezvoltării cancerului au arătat că așa cum nu există doi bolnavi de cancer identici, nu există nici două tumori identice. OncoDEEP generează o amprentă moleculară completă care include informația genetică și informații asupra proteinelor. Celulele tumorale prezintă anomalii distincte, numite biomarcheri. Totalitatea biomarcherilor din tumoră vor genera o semnătura unică, specifică bolii tale. OncoDEEP analizează toți biomarcherii (variantele din genom și expresia proteinelor din tumora ta) și îi integrează utilizând baza noastră de date OncoKDO pentru a ajuta medicul tău oncolog să aleagă tratamentul cel mai adecvat pentru tine.

2. OncoDNA obține amprenta moleculară completă a biopsiei primite, într-un laborator acreditat. Care sunt procedeele tehnice utilizate în tehnologia OncoDEEP ? OncoDNA a pus la punct și a grupat cele mai avansate tehnologii pentru a studia tumora dumneavoastră. În primul rând, OncoDEEP analizează ADN-ul celulei, informația genetică conținută, care în cazul cancerului este adesea modificată și care declanșează sau agravează boala. Tehnologia majoră pe care o utilizăm este Secvențializarea de Nouă Generație (NGS) care permite citirea informației genetice a genelor implicate în dezvoltarea cancerului și căutarea variațiilor prezente. Pentru ca OncoDEEP să aducă un răspuns complet, am introdus testări speciale, ca de exemplu PCR, analize epigenetice a stadiului de metilare a ADN, analize FISH, etc., astfel încât OncoDEEP să furnizeze o analiză globală și completă a tumorilor primite. Al doilea component celular al cancerului analizat de OncoDEEP sunt proteinele. OncoDEEP analizează prezența și cantitatea acestor efectori celulari utilizând tehnici de imunohistochimie (IHC), și analizează nivelul lor de activare prin determinarea stadiului de fosforilare a anumitor proteine. Acestă combinație unică de rezultate a informației genetice și a statutului proteinelor din tumorile analizate conferă OncoDEEP o extraordinară valoare teranostică (de diagnostic și simultan, de tratament).

3. Echipa OncoDNA analizează rezultatele testelor efectuate și generează un raport al cazului dumneavoastră. VA FI OncoDEEP benefic pentru mine ? Pe baza analizei biomarcherilor prezenți într-o biopsie, OncoDEEP reprezintă soluția perfectă care-l ajută pe medicul dumneavoastră să aleagă cel mai bun medicament care să lupte împotriva tipului de cancer de care suferiți. OncoDEEP generează o amprentă moleculară a tumorii dumneavostră foarte detaliată și ușor de înțeles, fiind cea mai bună și rapidă cale pentru medic de a obține o caracterizare profundă a tumorii, care să-l ajute în alegerea tratamentului cel mai adecvat. OncoDEEP a fost conceput pentru a fi utilizat cu orice tumoră solidă (ex. cancer de plămâni, de sân, de stomac, de ficat, colorectal, etc.). Puteți beneficia de rezultatele OncoDEEP indiferent de tratamentul pe care-l aveți pentru moment, și de prescrierea medicală în curs. OncoDEEP nu identifică doar moleculele candidat care ar putea fi folosite pentru tratament, ci identifică și medicamentele care nu ar avea nici un efect asupra tumorii dumneavoastră, și chiar mai interesant, medicamente care se dovedesc a fi toxice și a căror rată de randament-cost ar fi nefavorabilă. Ce e de reținut e că fiecare decizie cu privire la tratamentul dumneavoastră trebuie să fie bazată pe judecata expertă a medicului dumneavoastră oncolog. Scopul analizelor OncoDEEP este de a oferi cele mai valoroase informații despre tumora dumneavoastră, ajutând medicul oncolog să ia o decizie cu privire la tratamentul cel mai adaptat pentru dumneavoastră.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha