None

Nucile de spalat Indiene

     Te interesează cum poţi spăla eficient, sigur şi sănătos? Foarte simplu: foloseşte Nucile de Spălat Indiene!

     Utilizate tradiţional în India şi Nepal de mii de ani pentru spălarea ţesăturilor şi chiar pentru igiena personală, Nucile de spalat Indiene sunt de fapt fructele arborelui Sapindus Mukorossi, care creşte liber într-o zonă nepoluată la poalele munţilor Himalaya.

     Nucile de Spalat Indiene conţin saponina, detergent natural cu efect antimocrobian şi sunt o alternativă 100% naturală şi eficientă a detergenţilor chimici.

    Sunt recomandabile în special persoanelor cu probleme de piele (psoriasis, alergii etc), însă şi pentru copiii mici, care sunt foarte sensibili la detergenţii chimici obişnuiţi.     

      De reţinut, de asemenea că utilizarea Nucilor de spălat Indiene nu conduce la degradarea ţesăturilor, culorile acestora menţinându-se şi după spălări repetate.

      Utilizarea lor este foarte simplă: nucile se pun împreună cu rufele în cuva maşinii de spălat. Aceleaşi nuci se pot folosi pentru 3 spălări succesive. Nucile folosite sunt un excelent îngrăşământ pentru plante.

      Soluţia rezultată din fierberea nucilor de spălat are la rândul ei întrebuinţări multiple; decoctul astfel obţinut este un excelent detergent lichid utilizabil pentru spălarea faianţei, pavimentului (gresie, parchet, linoleum, etc), veselei, plantelor decorative şi chiar a animalelor de companie!

     Chiar şi din punct de vedere al costului Nucile de spalat Indiene sunt de asemenea mai avantajoase. Un kilogram de nuci costă 50 lei şi este suficient unei familii pentru un an de zile (calculat 3 spălări în fiecare săptămână).

     Deloc de neglijat este efectul benefic asupra mediului ambiant. Un studiu efectuat de ecologişti a scos la iveală faptul că 80% din apele reziduale sunt deversate în circuitul natural (râuri, lacuri, etc) nedepoluate, fapt care a scăzut îngrijorător calitatea vieţii în ultimii zeci de ani. Folosind alternative naturale, aşa cum sunt şi Nucile de spălat Indiene, contribuiţi din plin la atenuarea acestor efecte nefaste asupra mediului ambient.

     Nucile de spalat se găsesc atât în magazine de produse naturiste, magazine pentru copii, precum şi în magazine on-line. Sunt ambalate  la 1/2 kg sau 1 kg, iar pentru cei care doresc să le testeze există doze gata ambalate.

     Enumerate pe scurt, avantajele acestor Nuci de Spalat sunt:

  • înlocuieşte perfect detergenţii chimici utilizaţi tradiţional pentru spălarea rufelor
  • costă mai puţin decât un detergent chimic
  • se poate folosi pentru curăţenia casnică (spălat podele, faianţă, veselă, plante de apartament, animale de companie)
  • sunt 100% naturale, de origine vegetală, fără efecte adverse asupra pielii şi ambientului.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha