None

Necesitatea utilizarii produselor cosmetice pentru ingrijirea pielii bebelusului

E bine de ştiut despre pielea bebeluşilor

     Pielea îndeplineşte numeroase funcţiuni foarte importante. Prin ea se realizează schimbul de apă al corpului cu exteriorul, asigurând autoreglarea nivelului de hidratare. Pielea acţionează ca o barieră protectoare împotriva influenţelor negative ale mediului înconjurător, manifestându-se şi reacţionând ca cel mai sensibil sistem.

De ce este pielea bebeluşilor atât de deosebită?

     Pielea bebeluşilor se diferenţiază esenţial în structură şi funcţionalitate de pielea adulţilor. Pielea bebeluşilor necesită un sistem de curăţare şi îngrijire adecvat menit unei dezvoltari sănătoase.Atât după naştere, cât şi în primele luni de viaţă, bebeluşii au o piele roz, subţire, vasele sanguine putând fi distinse cu ochiul liber. Conţinutul de apă al pielii bebeluşilor este foarte mare, stratul care îi conferă rezistenţă fiind încă în formare:

     Glandele sebacee nu funcţionează încă, nu se produce filmul hidrolipic protector (grăsimea), deci pielea se usucă.

     Porii, care sunt responsabili cu reglarea temperaturii corpului, nu deţin deocamdată capacitatea normală de funcţionare.

     Stratul protector care este o barieră naturală împotriva substanţelor nocive, nu este încă format:

  • pH-ul pielii unui adult este de 5,5
  • pH-ul pielii bebeluşilor este de 6,7

     Cele două straturi ale pielii (epiderma şi derma) nu s-au unit încă, prin frecare, existând pericolul formării unor băşici.

     Elasticitatea naturală a pielii nu este deocamdatã asigurată, deoarece în piele nu s-au format încă fibrele elastice necesare.

     De aceea, microorganisme ca bacteriile, germenii, ciupercile sau chiar factorii negativi ai mediului înconjurător, acţionează asupra pielii bebeluşilor mult mai agresiv decât asupra pielii adulţilor.

     Folosiţi, aşadar, numai produse de îngrijire care au fost special concepute pentru bebeluşi.

     Sanosan se ridică la pretenţiile pielii copilului, oferind prin ingredientele sale atent şi ştiinţific selecţionate, un grad ridicat de protecţie şi ajutor pentru piele. Produsele Sanosan conţin ingrediente cu grijă alese şi anume selecţionate, adecvate nevoilor pielii delicate a bebeluşilor. Sanosan se remarcă prin buna protecţie oferită chiar şi pielii sensibile. Acest fapt este confirmat prin teste clinice dermatologice, toate produsele fiind supuse testelor germane “Öko Test” cu calificativele foarte bun şi bun.

     Sanosan foloseşte ingrediente a căror eficacitate a fost verificata de secole: • Uleiul de măsline:

  • Creează o barieră protectoare şi ajută vindecarea
  • Susţine filmul hidrolipidic al pielii astfel încât aceasta rămâne catifelată şi suplă
  • Calmează durerile provocate de pielea iritată

Proteinele din lapte:

  • mamele şi-au îmbăiat copilaşii cu probleme de piele în lapte de secole, tratand inflamaţiile minore ale pielii şi calmand durerea provocată de acestea.
  • Proteinele din lapte lasă pe piele un film protector microscopic, evitându-se fenomenul de deshidratare

     Sanosan - Pure&Sensitive: Urmând principiul “Când simplu înseamnă mai mult”, noile produse Sanosan Pure & Sensitive nu conţin coloranţi, agenţi de conservare, parfum sau uleiuri parafinice. Conceptual, din produsele gamei s-a urmărit eliminarea substanţelor ce ar putea irita pielea sensibilă şi delicată a bebeluşilor sau a acelor ingredienţi susceptibili de a dezvolta factori alergeni .

     Produsele Sanosan Pure&Sensitive nu conţin parabeni.

     Produsele Sanosan sunt fabricate exclusiv în Germania.

Comentarii


Monica

Eu pentru bebe meu folosesc produsele naturale de la Aubrey Organics si ii merge fff bine.Asa ca va recomand sa le cautati, eu sunt tare multumita de rezultate. De la ei eu folosesc sapunul natural, lotiunea de corp naturala si samponul natural. Si vreau sa cumpar pentru la vara si lotiunea naturala de plaja pentru copii. Le recomand cu incredere, pup

March 22, 2015, 12:24 a.m.
0
0

Cami

Eu folosesc pentru cel mic o crema de la Balm Balm. Este buna atat pentru hidratare cat si pentru reducerea iritatiilor. Am gasit-o pe site-ul Longeviv.

May 13, 2015, 2:15 p.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha