None

Natura îţi vine în ajutor pentru o piele fină

     Pielea reprezintă organul cu cea mai mare suprafaţă, are un ritm propriu ce depinde de hormonii secretaţi de glandele endocrine, la care contribuie şi o serie de alţi factori exteriori: lumina solară, temperatura, gradul de poluare şi altitudinea, precum şi gradul de umezeală a mediului, fiind prima care suportă consecinţele acestor factori stresanţi din mediul înconjurător.

     Funcţiile pielii sunt  următoarele:

  • funcţia de siguranţă (adică ne protejează într-o anumită măsură de lovituri, tăieturi, zgârieturi);
  • funcţia termoreglatoare (asigură protecţia termică);
  • funcţia de respiraţie;
  • funcţia de apărare faţă de razele ultraviolete, prin pigmentul numit melanină, care absoarbe radiaţiile luminii solare;
  • rezervor de celule embrionare;
  • protecţia sebacee, care se realizează printr-un strat gras hidrolipidic;
  • funcţia imunologică;
  • funcţie de organ de simţ, prin care se asigură comunicarea pielii cu mediul înconjurător, aceasta fiind îndeplinită de următorii receptori: de durere; de presiune (corpusculii Vater-Pacini); termoreceptorii (corpusculii Krause);  receptorii la întindere (corpusculii Ruffini); receptorii tactili (corpusculii Meissner şi celulele Merkel).
  • funcţia de eliminare a toxinelor prin transpiraţie.

     În timpul zilei, pielea ne apără, cu toate “armele” de care dispune, de atacul microbilor, bacteriilor şi de agresiunile factorilor stresanţi din mediul înconjurător.

     Lipsa somnului, a unei odihne adecvate, alcoolul, tutunul, alimentaţia, expunerea la soare, o viaţă sedentară, toate contribuie la degradarea pielii, alterându-i funcţiile.

     Primăvara aduce cu ea alergiile specifice sezonului, o sensibilitate cutanată accentuată, din cauza faptului că, în timpul iernii, s-au acumulat toxine.

     Chiar dacă până acum pielea dumneavoastră a fost neglijată, niciodată nu este prea târziu să începeţi să remediaţi anumite probleme, să împiedicaţi deteriorarea acesteia sau să eliminaţi unele semne ale îmbătrânirii ei.

     PRO NATURA a creat o gamă diversificată de produse destinate special îngrijirii şi protecţiei pielii. Dintre acestea vă prezentăm:

CREMA CU PROPOLIS & GĂLBENELE

     Protejează pielea de acţiunea nocivă a factorilor de mediu, prezentând proprietăţi antiseptice, antibacteriene, antivirale, antifungice, analgezice, cicatrizante,  antioxidante. Favorizează refacerea ţesutului cutanat. Gălbenelele aduc un efect de calmare şi regenerare a pielii.

CREMA PROPOLIS ŞI AUSTRALIAN TEA TREE

     Realizată pe bază de principii active naturale, ajută la refacerea epidermei, putând fi utilizată cu succes în cazul leziunilor cutanate. Poate fi utilă şi în cazul durerilor musculare şi articulare.

CREMA PROPOLIS ŞI NEEM

     Reglează secreţia  de sebum, previne apariţia acneei, tonifică şi asigură o protecţie eficientă a pielii, păstrându-i elasticitatea şi fermitatea.  

     Pe lângă produsele prezentate pentru menţinerea sănătăţii pielii, trebuie să adoptăm şi o dietă  bogată în vitamine, antioxidanţi naturali şi un regim alimentar echilibrat, alcătuit din legume şi fructe.

     Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 , accesaţi site-urile noastre: www.medicalab.ro şi www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro !

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha