None

Natura adiuvat - Elidor - Propolis

     Siropurile cu propolis au apărut cu circa 10 ani în urmă când echipa de cercetare ELIDOR a hotărât în urma unei analize aprofundate  adăugarea unei răşini aromatice – propolis – la compoziţia clasică a siropurilor.

     Este surprinzător că acest compus cu calităţi excepţionale a trebuit să aştepte atâta timp pentru a face parte din compoziţia unui preparat lichid de tip sirop.

     Proprietăţile propolisului sunt de neegalat, este bactericid, antiviral, antimicotic, antiinflamator, analgezic, reepitelizant, imunostimulator.

     Pe scurt, prezenţa lui în sirop amplifică impactul principiilor active din formula produsului.

    Asocierea propolisului cu substanţele fitoterapice a avut implicaţii importante în dinamica patologiei predominant în afecţiunile respiratorii.

     Solicitările populaţiei pentru produsele de sinteza chimica au diminuat remarcabil (mai ales in ceea ce priveste antiinflamatoarele de sinteză şi antibioticele de sinteză) pentru că produsul natural luat de pacient ca primă opţiune şi-a făcut efectul rapid şi eficient.

     Siropurile Elidor înnobilate cu propolis au fost lansate ca produse absolut originale pe piaţa românească, ceea ce constituie o dovadă în plus că natura poate oferi în continuare soluţii salvatoare mediului medical.

Indicaţiile terapeutice pentru propolis sunt multiple:

  • Tratamentul HTA, ateroscleroza, boli traheobronsice, pneumonii, actinomicoze, boli infecţioase (erizipel, boală gripală).
  • Tratamentul ulcerului gastroduodenal, enterite cronice, colite cronice, boli  canceroase, boli hepatice.
  • Tratamentul topic în paradontoze, eczemă, ulcer varicos, fisuri anale, arsuri termice, solare.

     Aceste indicaţii spicuite din oferta naturală terapeutică reflectă doar o evaluare de primă intenţie.

     Siropurile Elidor au devenit un Brand datorită tehnicilor inovative folosite la prepararea produselor.

     Aceste produse de înaltă clasă au reconfigurat deschiderea unui nou front în lupta cu afecţiunile curente.

    Faptul că şi alte firme cu profil asemănător au preluat ideea lansată de Elidor cu ani în urmă demonstrează că logica ştiinţifică a cercetătorilor de la Elidor a fost impecabilă.  

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha