None

Microdermabraziunea cu ultrasunete

Microdermabraziunea cu ultrasunete

Nici cea mai „miraculoasă” linie de îngrijire nu poate produce minuni sau nu își poate atinge efectul promis fără a elibera și pregăti înainte tenul pentru asimilare. Trăim într-un mediu foarte poluat, tenul nostru suferă modificări de multe ori cu urmări neplăcute. De aceea venim în întâmpinarea problemelor dvs și vă recomandăm tratamentul cu microdermabraziune și ultra-sunete (peeling mecanic). Este o metodă inovativă bazată pe metoda „Skin Peeler”.

Succesul metodei constă în aplicarea unui jet de CORIND CRISTALE, care îndepărtează stratul cornos al pielii, cu rezultate imediate. Ultrasunetele amplifică absorbția acidului hyaluronic, colagenului, lipozomilor,etc., crescând nivelul global de hidratare a pielii. Se recomandă tuturor tipurilor de ten, indiferent de vârstă. Exfolierea pielii este controlată, după care produsele dermato-cosmetice sunt complet asimilate de piele, iar tenul este complet restructurat, tonifiat.

Terapia este foarte relaxantă și în comparație cu peelingul chimic, microdermabraziunea este un peeling controlat și noninvaziv. Care sunt diferențele între aceste tratamente?

După peelingul chimic pacientul trebuie să iasp din viața socialp și bineînțeles să nu uităm nici disconfortul suferit

După microdermabraziune se reia activitatea socială imediat, este nedureros, este plăcut și foarte important: se văd rezultatele de la prima ședință. Acest tratament nu are contraindicații și limită de vârstă.

Întotdeauna tratamentul se începe cu o diagnosticare (gratuită) de către dermatologul estetician și individualizat după tipul și nevoile fiecărui ten.

Tratamentul se aplică cu succes la următoarele afecțiuni: atrofierea pielii (îmbătrânire), acnee, melasmă (pete ale tenului), cicatrice, înainte și după concediu (expunere la soare sau vânt), vergeturi pe corp.

Tratament cu colagen fluid și mască gipsată - este un tratament nou, destinat persoanelor cu pielea în nevoie de regenerare și pentru pielea matură (netezirea cutelor fine și a ridurilor). Tenul se curață inițial prin microdermaabraziune cu cristale de Corint și ultrasunete.

Tratamentul-Hydrolage are trei moduri unice de acțiune:

1. Penetrare intensivă a agenților activi prin crearea unei "capsule hidratante"; 2. Hidratarea stratului cornos; 3. Conferirea de fermitate țesutului conector - efect de lifting natural și egal.

În comparație cu masca gipsată obișnuită are avantaje mult mai mari:

se leagă hidratarea deja la 32*

apa curge din exterior spre interior, transportând toți factorii de acțiune spre interiorul pielii

reușește să hidrateze până la nivel de epidermă (ultimul strat al pielii).

Hydrolage-ul care se formează cu masca se poate asemui cu un bandaj oclusiv care duce la o hidratare a pielii la maxim.

Ajută la formarea depozitului hidrativ al tenului. Întinde pielea lăsând un efect de lifting fără intervenție chirurgicală. După aplicarea măștii se formează un depozit hidratant al pielii până la 3000%, de unde după necesitate, pielea își extrage necesarul de hidratare zilnic. Colagenul fluid nu conține substanțe chimice, nu produce nici un fel de iritație sau alergie, este potrivit pentru toate tenurile.

Drenajul facial limfatic - o premieră în România - este unul din tratamentele oferite ca o completare în terapie.

Pentru detalii si programari contactati-ne telefonic la 021 322 40 04 sau 0731 871 968 , office@dermavital-med.ro sau www.dermavital-med.ro.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha