None

Mesoterapia fara ace cu sistem de micro poaratie

Sistemul de microporaţie MPS-ADODERM a fost dezvoltat pentru a permite trecerea transdermală a substanţelor aplicate topic, în toate straturile pielii, prin procesul de electroporaţie, denumit şi meso-impuls-terapie. În timpul procesului noninvaziv de electroporaţie apar temporar (pentru câteva milisecunde) pori în piele şi are loc un proces de permeabilizare reversibilă a membranelor celulare. Substanţele introduse în piele o revitalizează şi o regenerează, oferindu-i o mai bună elasticitate şi catifelare.

Eficienţa meso-impuls-terapiei este superioară mesoterapiei tradiţionale, care foloseşte injectările intradermale. Distribuţia fină şi eficientă a substanţelor introduse este realizată fără a pierde părţi din substanţe, cum se întâmplă prin metoda injectării (meso-gun sau hand-needle-therapy).

Sistemul de microporaţie permite introducerea a 5 ml sau mai mult de substanţe în piele în timpul meso-impuls-terapiei. Acidul hialuronic non-cross-lincat este distribuit în piele şi îmbunătăţeşte gradat rezerva de ingrediente active în derm.

Ca şi la terapia bazată pe injectări, şi aici sunt necesare câteva şedinţe pentru a obţine rezultatul cel mai eficient. Se recomandă o şedinţă pe săptămână pentru o perioadă de minimum 5 săptămâni, apoi o şedinţă la 2 săptămâni timp de 3 luni şi o şedinţă pe lună pentru menţinerea rezultatelor în timp.

Toate substanţele folosite cu acest sistem de microporaţie conţin complex de vitamine şi un acid hialuronic natural preparat special pentru penetrarea în piele a substanţelor active, dar şi ingrediente specifice fiecărui produs:

- ADO FACE MEDICAL - combate ridurile fine şi micile defecte ale tenului.

- ADO VITAL MEDICAL - revitalizează pielea. Conţine genisteină, care stimulează activitatea fibroblaştilor, dar şi aldenină, care stimulează producerea de colagen tip III.

- ADO TOX MEDICAL - reduce ridurile medii şi profunde. Conţine argirelină şi gatulină pentru reducerea ridurilor, dar şi genisteină şi aldenină, care stimulează activitatea fibroblaştilor şi producerea de colagen de tip III.

- ADO ACNEX MEDICAL - combate acneea, hidratează şi conferă elasticitate tenului. Efectul său se bazează pe procesul de inhibare a 5-alfa-reductazei de către acidul oleanic, un subsituent puternic al finasteridului.

- ADO WHITE MEDICAL - depigmentează pielea (pistrui, pete solare şi pete cauzate de îmbătrânire). Conţine acetil-boldine pentru reducerea formării tirozinazei (până la 70%), dermawhite ca inhibitor pentru tirozinaza reziduală şi vitamina C pentru reducerea surplusului de melanină şi pentru efectul de albire.

- ADO CELLULITE MEDICAL - reduce celulita, creşte elasticitatea şi gradul de hidratare a pielii. Conţine chrysin pentru reducerea rezervelor de estrogen din ţesuturile adipoase, extract de blupeurim pentru stimularea producerii de acid monofosfat ciclic (AMP ciclic), cafeină, carnitină şi coenzima A.

Pentru optimizarea rezultatelor se recomandă asocierea la sistemul de microporaţie a sistemului de peeling, care constă în:

- TWO PHASE CLEANSER - un produs de curăţat excelent pe baza unui ulei natural de calitate înaltă, cu o proporţie mare de emulsificatori.

- GLYCOLIC PEEL 20% - acid glicolic produs pentru înlăturarea efectelor nocive cauzate de acţiunea intensă a soarelui asupra tenului sau după perioada de iarnă.

- GLYCOLIC PEEL 50% - efect de regenerare a colagenului prin abraziunea epidermului.

- GLYCOLIC PEEL 70% - pentru tenul îmbătrânit, expus la soare şi pentru cel cu pete pigmentare.

- PURIFYNG PEELING - pentru pielea aspră şi acnee, datorită combinaţiei dintre acizii glicolic 8%, lactic 10%, salicilic 2%, oleanic şi vitamina C.

- IVORY SKIN PEELING - pentru pielea aspră şi tenul hiperpigmentat, datorită combinaţiei dintre acizii: glicolic 5%, lactic 5%, mandelic 10% şi diacetil boldine, dermawhite, vitamina C.

- AHA NEUTRALIZER - pentru neutralizarea acizilor, mai ales a celor netamponaţi ai fructelor. Conţine doze foarte mari de pantenol pentru catifelarea rapidă a tenului.

- LAMINAR FLUID 100 ml - tratament final ultrauşor pentru toate tipurile de ten cu producţie excesivă de sebum sau după tratamentul cu acid. Produsul nu conţine emulsificatori.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha